Panouri cu LED oferite de Solar Watts!

1352917977_e4-250x250se-e-100Energia electrica este, probabil, una dintre cele mai mari descoperiri facute de om. Cu toate ca aceasta este, aparent, inepuizabila, specialistii in domeniu au dezvoltat odata cu trecerea timpului o multime de solutii care sa implice un consum cat mai scazut. In cazul in care doresti ca factura de la lumina sa contina o suma mai mica decat de obicei si vrei sa ai si un rol in protejarea mediului inconjurator, compania Solar Watts iti ofera o multitudine de corpuri de iluminat ce functioneaza pe baza de LED! Printre acestea se numara si subiectul articolului de astazi, si anume, panourile cu LED.

Panourile cu LED sunt utilizate intr-o gama vasta de domenii, avantajul lor principal fiind consumul redus de energie si eficienta in momentul iluminarii. Acestea pot fi instalate atat in locuinte personale, cat si in institutii, cladiri de birouri, spatii comerciale, locatii de tip Horeca sau benzinarii. Desi par a consuma mai multa energie decat alte solutii de iluminat, panourile cu LED sunt extrem de eficiente, iar utilizarea lor nu implica folosirea prea multor resurse.

Solar Watts iti pune la dispozitie panouri luminoase cu LED ca alternativa pentru LAY-In-urile fluorescente, ce functioneaza pe baza de mercur. Acestea se monteaza in cadrul tavanelor false sau a suprafetelor incastrate  suspendate. Panourile cu LED sunt subtiri si au un aspect estetic, oferind toata lumina necesara fara a ocupa spatiu si integrandu-se perfect in orice decor. In plus, aceste produse ofera o lumina echilibrata si garanteaza lipsa fluctuatiilor in cazul variatiilor de tensiune a retelei.

Un alt aspect al panourilor luminoase cu LED este reducerea tensionarii ochilor; corpurile de iluminat obisnuite au tendinta de a-ti obosi vederea si, cu timpul, chiar de a-ti slabi capacitatile vizuale. Utilizarea panourilor luminoase cu LED este varianta ideala atat in cazul in care vrei sa iti protejezi sanatatea, cat si in cazul in care doresti sa protejezi mediul inconjurator (acestea nu emit radiatii si nu contin materiale periculoase, cum ar fi plumbul sau mercurul).

Panourile cu LED nu au nicio influenta asupra temperaturii camerei, deoarece nu genereaza prea multa caldura. In plus, durata de viata a unui panou cu LED poate fi chiar si de 50 000 de ore, acestea fiind extrem de rezistente la socuri si vibratii. Un alt avantaj al panourilor cu LED este facilitatea de montare si intretinere; datorita structurii rezistente, acestea nu vor avea nevoie de mentenanta pentru minim 5 ani din momentul instalarii. Pe langa economisirea resurselor financiare datorita intretinerii facile, vei economisi si bani de la factura de energie electrica, datorita consumului redus. Panourile cu LED au ca si caracteristica input-ul standard : 100-240 VAC si ofera o eficienta crescuta a lumenilor.

Compania Solar Watts comercializeaza o gama vasta de solutii eficiente de iluminare, prietenoase cu mediul inconjurator. Corpurile de iluminare cu LED asigura un consum redus de energie si iti sunt puse la dispozitie intr-o gama variata: lampi stradale, proiectoare, lampi industriale, tuburi, spoturi de tavan, becuri, becuri auto, LED-uri pentru iluminat piscine, lampi incastrabile, benzi cu LED, spoturi de putere, becuri corn si multe altele. In plus, Solar Watts iti ofera si controlere si variatoare, dar si surse de alimentare.

Alege panourile cu LED Solar Watts! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.solarwatts.ro!

Comments are closed.