Mai mulți emigranți au murit în camera frigorifică a unui camion

S-a deschis o anchetă, după ce 39 de emigranți au murit în camera frigorifica a unui camion. Momentan, acest caz este invaluit in mister. Șoferul camionului, în vârstă de 25 de ani se află în vizoriul poliției, fiind bănuit de cele întâmplate.

Anchetatorii cred ca emigrantii, 38 de adulti si un adolescent, au suferit cumplit in ultimele clipe de viata. „Au avut o moarte lenta, in conditii ingrozitore”, cred anchetatorii. Ei ar fi inghetat de vii in camera frigorifica in care temperatura era -25 grade. Ei ar fi petrecut acolo aproximativ 15 ore, pana cand usile au fost deschis, intr-o zona industriala din Essex, ieri la orele 1.40 dupa-amiaza.

Nu se știe cu exactitate, însă se presupune că au petrecut și mai mult timp acolo. Desi au ajuns imediat dupa apelul numărul de urgență, medicii nu au putut face nimic.

„Serviciile de urgenta au actionat imediat, dar, din pacate, toti cei 39 de oameni din camion erau morti. A fost lansata o ancheta pentru crima. Soferul TIR-ului, un barbat de 25 de ani din Irlanda de Nord, a fost arestat sub suspiciunea de crima si ramane in custodia politiei. In acest moment, nu am identificat de unde provin victimele si nici identitatile lor, credem ca va fi un proces de durata. Este o tragedie si o zi foarte trista pentru politia si comunitatea locala din Essex. Vom continua sa colaboram cu agentiile partenere pentru a afla ce anume a provocat decesele”, a declarat Pippa Mills, reprezentanta a politiei din Essex, conform Daily Mail.

Comments are closed.