O nouă aplicație la Facebook

Joi de către Facebook a fost lansată o nouă aplicație Threads, este o aplicație în care poți  trimite fotografii, video celor mai apropiați prieteni care se găsesc într-o listă.

Acest nou serviciu oferit de gigantul reţelelor de socializare este într-o concurență enormăcu Snapchat-ul.

Threads este o aplicaţie care foloseşte o listă de “prieteni apropiaţi” (close friends) pe Instagram, reţeaua este dedicată pozelor care aparțin unui grup condus de vestitul Mark Zuckerberg.

“Threads este cea mai rapidă modalitate de a împărtăşi o fotografie sau un videoclip cu prietenii voştri apropiaţi de pe Instagram”, a declarat directorul de strategie al Instagram, Robby Stein.

“Mesajele din lista de prieteni va fi prezentă și în mesajele din Direct (mesageria internă a aplicaţiei Instagram), în acest mod va fi posibilă monitorizarea permanentă şi cu cine doriţi să interacţionaţi”, a mai spus Stein.

Aplicaţia se deschide direct în camera video a telefonului pentru a permite trimiterea mai rapidă a pozelor și video-urile. Fiind o caracteristică tare iubită de tineri iubitori de comunicare vizuală.

Threads, care este disponibilă la nivel mondial pe toate telefoanele cu sistemul de operare Android şi pe iPhone, permite de asemenea utilizatorilor să îşi actualizeze starea ca să arăte activitatea sa care o face sau locul unde se află, fără a oferi o adresă exactă.

Comments are closed.