Acqua Development te aduce mai aproape de clienti!

symbol_digital_menuMai ales in perioadele ocupate cum sunt sarbatorile de iarna si alte ocazii, un local sau un restaurant este destul de greu de gestionat. Pentru a ne usura munca, putem profita de tehnologie, pentru a eficientiza gestiunea comenzilor si a ne creste chiar vanzarile.

Detii un restaurant, discoteca, bar sau cafenea? Articolul acesta este pentru tine!

In ultimii ani vedem tot mai des clienti care nici nu s-au asezat bine la masa si deja isi deschid aplicatiile pe telefon, facebook-ul si alte meniuri si asteapta sa vina cineva sa le preia comanda. Cand ea vine greu, probabil se afunda si mai tare in smartphone ori tableta si mai scriu si cate o critica negativa la adresa localului.

Un manager cu viziune va intelege ca aceasta tendinta a consumatorilor sai se poate transforma foarte usor intr-o forma de crestere a profitului si a fidelizarii clientilor. Aplicatia Q-Rest dezvoltata de Acqua Development ne arata cum ne putem folosi de tehnologie pentru a multumi clientii care sunt conectati la ea.

Q-Rest a fost creat pentru a facilita in primul rand procesul de comanda. Daca il folosesti pentru localul tau, orice client va putea plasa comanda prin telefon, fara a mai trebui sa astepte sa vina un chelner. Aplicatia ofera acces la un meniu digital care se poate actualiza foarte simplu in functie de preparatele din recomandarea bucatarului sau meniul zilei. Este extrem de usor de accesat si instalat pe telefonul mobil!

De ce sa alegi Q-Rest pentru localul tau?

Recomandari directe pentru clienti

Meniul digital poate fi actualizat cu diverse produse sezoniere, preparatele speciale ale bucatarului, produse de post sau de sarbatori, etc. Clientul va fi practic atras de ofertele speciale pregatite pentru el in acea zi. In plus, aplicatia permite oferirea unor recomandari de desert sau bauturi care se potrivesc cu preparatele comandate, astfel ca volumul comenzii poate creste foarte usor.

Timp mai scurt de asteptare

Folosind Q-Rest, clientii tai nu vor mai trebui sa astepte sa treaca un chelner pe langa ei pentru a comanda o noua bautura sau preparat atunci cand cele anterioare s-au consumat. In plus, chelnerii nu vor mai trebui sa treaca pe la fiecare masa pentru a verifica cerintele, ci vor primi cererile prin aplicatie.

Facilitarea comenzii in spatii zgomotoase

Chiar si in cazul unor evenimente speciale, in care este mult zgomot, sau, din contra, cand nu se permite intreruperea unor activitati, clientii pot comanda discret, iar servirea se va face in cel mai scurt timp.

Posibilitati de creare a unor strategii de marketing mai eficiente

Folosirea Q-Rest contribuie in timp la aflarea profilului de client care frecventeaza localul. Preferintele consumatorilor, tipul comenzilor, tendintele, toate vor fi stocate in baza ta de date, astfel ca vei putea crea strategii foarte bune de fidelizare si atragere a profilului potrivit. In plus, prin aplicatie poti promova diverse oferte si in mediile de socializare.

Acqua Development exceleaza in domeniul dezvoltarii de aplicatii software pentru intreprinzatorii din domeniul turismului si serviciilor HoReCa. In prezent, compania ofera servicii de software si pentru clienti din Europa, Asia si America, nu doar pentru cei din Romania. Inovatiile aduse sunt menite sa imbunatateasca relatia cu clientii, folosind evolutia tehnologica.

La fel ca si alte aplicatii software, Q-Rest poate fi utilizata cu sistem de operare IOS si Android, deci cu cele mai noi sisteme de pe piata. Acqua Development dezvolta aceste programe inca din anul 2001, investind continuu in inovatie, deci in progres in pas cu tehnologia.

Daca vrei sa fii mai aproape de clientii tai si sa ai o eficienta mai mare, alege Q-Rest, de la Acqua Development!

Comments are closed.