Security Broker – Sistem detectie incendiu

sisteme de alarmaPentru o masura de protectie suplimentara apeleaza la un sistem detectie incendiu de cea mai buna calitate. Vei asigura siguranta ta, si a celor din jur.

Fie ca ne adresam unui posesor al unei societati comerciale care doreste sa asigure siguranta angajatilor, dar si siguranta produselor pe care le comercializeaza, fie ca ne adresam unei persoane fizice care doreste sa ofere protectie familiei si locuintei proprii, iti propunem un sistem pentru detectia incendiului, de cea mai buna calitate.

La cine sa apelezi pentru un sistem detectie incendiu de calitate?

Compania Security Broker vine in intampinarea clientilor cu servicii si echipamente perfomante, in domeniu de securitate privata. Se adreseaza atat societatilor comerciale, cat si persoanelor fizice. Din gama variate de produse pe care le distribuie, amintim: sistem alarma apartament, sisteme supraveghere video interior, sisteme videointerfonie, sisteme control acces, sistem detectie incendiu, sistem protectie perimetrala, etc. In plus compania de ocupa si de servicii profesionale precum: monitorizare si interventie rapida, servicii paza cu agent, supraveghere video la distanta, transport valori, garda de corp, analiza risc securitate fizica, consultanta sisteme protectie incendii, sisteme casa inteligenta, detectivi particulari, proiecte curenti slabi, etc.

Produsele pe care le comercializeaza sunt de foarte buna calitate si la un pret accesibil oricarui buget. Personalul care presteaza serviciile pe care compania le ofera, este instruit corespunzator sa faca fata oricarei situatii. In felul acesta compania iti asigura protectie la cele mai inalte standarde, si la cele mai mici preturi.

De ce sa apelezi la un sistem detectie incendiu?

Acest sistem de securitate este util atat societatilor comerciale care se pot confrunta cu incendii produse din diferite cauze, cat si persoanelor fizice care doresc sa asigure membrilor familiei un plus de siguranta.

Principalele avantaje pe care le ofera un sistem detectie incendiu: asigura siguranta persoanelor si a bunurilor din locuinta, indica exact punctul de alarma, datorita sistemului de avertizare ai posibilitatea sa actionezi din timp, se elimina costurile de recuperare dupa incendiu, si lista poate continua.

Principalele componente pe care un sistem detectie incendiu le detine sunt: centrala de incendiu, senzori (pentru fum, pentru teperatura, sau cu tehnologie mixta pentru fum si temperatura), buton de alarmare manuala, sirena, indicatoare optice de semnalizare, butoane de panica.

Compania Security Broker propune sisteme si materiale de ultima generatie, ideale in caz de incendiu: sisteme fixe pentru stingere cu apa, sau gaze, detectie si alarmare la incendiu, sisteme pentru protectie la foc a structurilor din lemn si metal, sisteme de stingere pentru bucatarii profesionale, sisteme utilizate pentru evacuarea gazelor fierbinti si a fumului, materiale speciale pentru etansarea penetratiilor.

 

Pentru siguranta ta si a celor din jur, dar si pentru siguranta produselor pe care le deti, apeleaza la o firma specializata in servicii si echiapamente de protectie, apeleaza la Security Broker. Ne gasesti in Bucuresti, bd. Regiei, nr. 6B, Sector 6. Ne poti contacta si telefonic la numarul 0748.095.686. Iti punem la dispozitie si o pagina online unde poti afla mai multe informatii legate de produsele pe care le distribuim, intra pe SecurityBroker.ro. Achizitioneaza un sistem detectie incendiu si locuinta ta va fi protejata.

Comments are closed.