Promed Impex – Deratizeaza tot!

Microscoape-electronice-GOB8WCea mai eficienta metoda a scapa de rozatoare este prin intermediul serviciilor de deratizare. Apeleaza cu incredere la serviciile de deratizare oferite de catre compania Promed Impex din Bucuresti, iar aceasta iti va veni in ajutor cu echipamente moderne si substante eficiente pentru eradicarea rozatoarelor. Promed Impex vine in sprijinul tau pentru a asigura un mediu curat si bine igienizat. Prin calitatea superioara a serviciilor si a preturilor accesibile, firma poate deveni un partener de incredere pentru fiecare beneficiar. In plus, potrivit reglementarilor legale, orice angajator din Romania, fie ca este persoana fizica sau juridica, este obligat sa efectueze o data la cateva luni operatiuni de dezinfectie, dezinsectie si deratizare in spatiul in care isi desfasoara activitatea. Serviciile oferite de Promed Impex au un raport calitate-pret extrem de avantajos.

Deratizarea presupune aplicarea unor masuri ce au ca scop eliminarea rozatoarelor utilizand substante inodore, netoxice pentru oameni si animale. Distrugerea soarecilor si a sobolanilor are o importanta majora datorita faptului ca acestia sunt purtatori ai unor boli grave si aducatori de pagube materiale. Rozatoarele pot reprezenta o amenintare atat pentru om, cat si pentru animale. Substantele utilizate de Promed Impex sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii, iar spectrul de actiune al acestora este foarte larg, referindu-se la orice specie de sobolani sau soareci. Operatiunea de deratizare se adreseaza atat persoanelor, cat si domeniilor de activitate, deoarece aceste rozatoare se dezvolta oriunde gasesc conditii optime de supravietuire. Deratizarea se efectueaza in gradinite, scoli, hoteluri, cladiri publice, dar si in spatiile deschise. Masurile aplicate se adapteaza la tipul rozatoarelor, la dimensiunile spatiului si gradul de infestare sau nivelul de risc. Profesionistii care formeaza echipa Promed Impex, sunt intotdeauna precauti in ceea ce priveste folosirea acestor substante nocive, astfel vei putea fi sigur ca pe timpul efectuarii lucrarilor de deratizare, sanatatea ta si a celor din jur nu este pusa in pericol. Promed Impex vine in ajutorul tau cu cele mai bune si inovatoare metode de deratizare.

Infiintata in Bucuresti, firma Promed Impex presteaza servicii de deratizare si dezinsectie in spatii de locuit, dar si in spatii cu alte destinatii. Avand o vasta experienta in acest domeniu, societatea este capabila sa ofere servicii la standarde de calitate ridicate. Pentru a-ti apara sanatatea, operatiunile de dezinsectie si deratizare sunt absolut necesare. Rozatoarele si insectele sunt purtatoare de boli si microbi care iti pot pune sanatatea in pericol. Importanta acestor operatiuni este stipulata si in legislatia in vigoare. Firma efectueaza operatiuni de dezinsectie si deratizare indiferent ca este vorba de un spatiu deschis sau inchis. Experienta echipei, substantele eficiente utilizate si promptitudinea serviciilor sunt doar cateva dintre lucrurile care recomanda Promed Impex pentru un parteneriat deschis si benefic.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite si pentru a beneficia de servicii de deratizare de calitate, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Promed Impex. Solicita serviciile de deratizare oferite de Promed Impex pentru siguranta ta si a celor din jurul tau.

 Datele de contact ale firmei Promed Impex

Adresa firmei: Str. Dionisie Fotino, Nr. 25, sect. 1, Bucuresti

Telefon: 021 233 86 12

Email: petrunita@promedimpex.ro

Comments are closed.