Inregistrati domenii la cele mai avantajoase tarife

Orice afacere atunci cand se lanseaza pe piata online doreste sa aiba un site care sa ii poarte numele. Acest nume se gaseste in limbajul de specialitate sub denumirea de domeniu web si trebuie practic achizitionat de la o anumita companie ce are in aria de ocupare si aceasta functie.

Compania Spatiul Ro a incheiat un parteneriat cu firmele RoTLD si Reseller Enom pentru a micsora timpul de inregistrare sau transfer al acestor domenii.  In cazul in care aveti o afacere pe care doriti sa o lansati pe piata internetului, puteti oricand sa inregistrati un domeniu relevant pentru activitatea sa.

Tarifele de inregistrare sau transfer sunt diferite in functie de aria in care doriti sa va inregistrati domeniul. Principalele domenii care sunt recomandate pentru a va promova sunt urmatoarele: .ro .com, .net si .org, deoarece sunt de o circulatie mai larga.

In momentul in care plata este confirmata, clientul devine proprietar cu drepturi depline asupra domeniului iar datele de contact si transferul acestuia se pot modifica oricand doreste acesta. Indiferent daca plata este efectuata prin transfer bancar sau credit bancar, toate domeniile sunt inregistrate imediat pe numele clientului, actiune gandita in mod special pentru a veni in avantajul sau.

Mai multe informatii despre planurile tarifare a acestor domenii dar si despre posibilitatea de a va transfera domeniile in cadrul companiei noastre veti gasi accesand adresa de internet a site-ului nostru: www.spatiul.ro, iar in cazul in care aveti intrebari puteti contacta oricand serviciul nostru de suport tehnic, la numarul de telefon: 0332.56.92.93.

Comments are closed.