Siguranta casei tale: stingatoare portabile cu dioxid de carbon de la Miropa Arm

Nimic nu este mai important decat siguranta familei dumneavoastra. Dar pentru a asigura protectia si siguranta casei dumneavoastra trebuie ca mai intai sa achizitionati recuzita necesara ce poate cuprinde sisteme control acces, sisteme supraveghere video, usi securizate si asa mai departe. Insa, lasand la o parte sistemele complexe ce pot securiza caminul miropa armdumneavoastra, ceea ce este poate de nelipsit este stingatorul de foc. Acesta poate garanta salvarea dumneavoastra, a celor apropiati si a bunurilor in caz de incendiu, asadar asigurati-va ca si locuinta dumneavoastra este echipata cu un astfel de dispozitiv.

Stingatorul de foc este indicat nu doar pentru locuintele proprii unde riscul de incendii nu este extrem de crecut, ci si pentru spatiile comerciale sau industriale unde un incendiu poate izbucni din diverse motive. Recomandat este ca in orice spatiu, comercial sau domestic, sa existe cel putin un stingator. Miropa Arm este o companie ce distribuie astfel de dispozitive, printre produsele comercializate numarandu-se si stingatoarele portabile cu dioxid de carbon. Aceste stingatoare sunt recomandate pentru stingerea incendiilor din clasele B, C sau E. Stingatoarele portabile cu dioxid de carbon pot fi usor utilizate pentru stingerea incendiilor din spatii interioare dar si exterioare, focarul fiind rapid anihilat prin dubla actiune a dioxidului de carbon: inlocuirea oxigenului atmosferic si racirea focarului prin evacuarea agentului de stingere sub forma de zapada carbonica.

Aceste stingatoare au recipientii din otel sau aluminiu, recipienti care sunt testati la o proba de presiune de 250 bar, in conformitate cu normele in vigoare. Furtunul de evacuare este executat din cauciuc cu insertie dubla de metal, iar duza de evacuare de inalta performanta este realizata dintr-un plastic izolator special impotriva racirii mainii. Dupa cum vedeti stingatoarele oferite de Miropa Arm sunt sigure si usor de utilizat furnizand o solutie optima si rapida de stingere a incendiilor de categora B, C sau E atat in spatii interioare dar si in exterior.

In afara stingatoarelor portabile cu dioxid de carbon Miropa Arm comercializeaza si stingatoare portabile cu pulbere, presurizate cu spuma, stingatoare transportabile (cu spuma, cu pulbere, cu dioxid de carbon), accesorii prevenire si stingere incendii (PSI), hidranti (subterani, supraterani, portabili sau interiori), echipamente protectie (costume protectie pentru pompieri, costume anticalorice aluminizate, casti de protectie pentru pompieri, masti contra fumului) si multe altele. Pentru o lista extinsa a produselor si serviciilor oferite va recomandam accesarea paginii web oficiale a companiei.

Daca va doriti achizitionarea de stingatoare portabile cu dioxid de carbon la preturi avantajoase pentru locuinta sau afacerea dumneavoastra, nu ezitati si utilizati serviciile puse la dispozitie de Miropa Arm. Compania are a o vasta experienta in acest domeniu furnizand echipamente de prevenire incendiu pentru diverse firme importante din Romania si nu numai. Miropa Arm va sta la dispozitie si cu asistenta tehnica dar si cu descrieri amanuntite a produselor oferite pentru a oferii detalii suplimentare pentru cei ce doresc sa achizitioneze stingatoare, hidranti sau echipamente protectie. Pentru o oferta exacta, utilizati datele de contact de mai jos; un reprezentant Miropa Arm o sa va stea la dispozitie cu informatiile dorite.

Miropa Arm, contact:

Sebes, Lancram, str. Veche, nr. 18
Mobil: 0740 094 321
E-mail: miropaarmsrl@yahoo.com

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi articole interesante si aici.

Comments are closed.