Mutari Transport Mobila te invata cum sa te muti fara stres

big_4Te muti si acum esti in cautarea unui prieten care sa te ajute cu transportarea mobilei? Orice om sau orice familie trece macar o data in viata prin experienta nu tocmai placuta a mutatului. Chiar daca este vorba despre schimbarea locuintei cu una mult mai mare, mai spatioasa si mai frumoasa, atunci cand te muti este un adevarat stres, atat din cauza faptului ca este mult de munca si trebuie sa strangi si sa impachetezi absolut totul, dar si din cauza obiectelor mari, cum sunt electrocasnicele si mobila cu care nu stii cum sa procedezi.

Primul gand ce-ti vine in minte este sa apelezi la un prieten, dar  ai tu oare prieteni dotati cu autoutilitare astfel incat transportul mobilei sa se efectueze in deplina siguranta? Aparent este simplu, insa transportul este esential pentru ca toate lucrurile sa ajunga nevatamate la destinatie.

In aceste cazuri, o solutie inteligenta este sa apelezi la serviciile unei firme specializate in transportul mobilei. Daca esti din Oradea, Mutari Transport Mobila este compania care-ti poate da o mana de ajutor, oricand.

Mutari Transport Mobila – avantajele unei firme profesioniste

In mod cert te intrebi de ce sa apelezi la Mutari Transport Mobila pentru transportul pe care il ai de efectuat si nu la alta companie care presteaza acelasi gen de servicii. Ei bine, Mutari Transport Mobila are o echipa cu multa experienta in mutari, dar si in transport de mobila sau orice alt tip de obiecte fragile.

Echipa companiei nu vine, incarca si pleaca. Nu, aceasta da dovada de multa seriozitate si profesionalism si planifica totul cu grija. Se face inventarierea tuturor obiectelor, astfel incat tu sa nu uiti nimic.

Pentru mobila, in cazul in care se poate, se prefera demontarea acesteia tocmai pentru ca ea sa ajunga in siguranta la noua locatie. Obiectele fragile cum sunt oglinzile, ghivecele de flori sau altele asemenea au regim special si sunt depozitate separat de restul marfurilor.

Si pentru ca logistica este importanta in acest caz, Mutari Transport Mobila detine camionete ce sunt prevazute cu lift pentru a putea incarca si descarca mult mai usor mobila.

Sugestii de la Mutari Transport Mobila pentru a te muta fara stres

Pentru a nu fi stresat si a nu uita nimic, ia aminte la urmatoarele sugestii:

  1. Planifica mutarea din timp. Scrie pe hartie absolut tot ce trebuie sa faci, de la rezilierea contractelor cu toti furnizorii de servicii si pana la care sunt lucrurile pe care vrei sa le muti prima data;
  2. Cere ajutor. Trebuie sa stabilesti inca de la bun inceput daca vrei sa te chinui si sa te muti singur sau daca vrei sa ai parte de o mutare lina si sa apelezi la profesionisti;
  3. Materiale de impachetat. Inainte de a te apuca de strans si de impachetat fa-ti provizii serioase de cutii si cutiute, saci, banda adeziva si sfoara, cuttere, foarfeci, etichete si hartie de impachetat pentru obiectele fragile;
  4. Impacheteaza organizat. Cand incepi impachetarea iti dai seama ca ai o multime de lucruri. Respira adanc si ia-o sistematic. Incepe cu o singura camera, iar dupa ce o termini treci la urmatoare si tot asa, in acest mod eviti stresul si groaza de a nu mai termina;
  5. Nu apela la toti prietenii pe care ii ai, va fi prea aglomeratie, ceea ce va cauza stres, tipete, nervi si cearta.

Pentru transport profi de mobila, oriunde iti doresti, Mutari Transport Mobila iti sta mereu la dispozitie cu servicii de calitate!

Comments are closed.