Superservice – servicii prompte de reparatii masini de spalat automate

Masina de spalareparatii masini de spalatt este o masina folosita pentru a spala rufe. Termenul acesta este atribuit, in general, aparatelor electrocasnice ce folosesc apa pentru spalare si mai putin celor ce folosesc asa numita “curatare uscata” (cu ajutorul unor lichide de curatare alternative, acestea realizandu-se de catre firme specializate de curatenie), sau curatarea cu ultrasunete. Masina de spalat, prin scufundare, frecare si spalare cu apa, insotita de detergent sau balsam, realizeaza procesul de spalare al rufelor murdare. Cele mai simple masini de spalat vor agita, pur si simplu, rufele inauntrul lor. Cele mai performante masini au mult mai multe optiuni, de umplere cu apa, de golire, de spalare, de stoarcere, incalzire a apei, toate acestea fiind incluse intr-un singur ciclu de functionare.

Dupa modul de functionare exista masini de spalat manuale, si masini de spalat automate.

Dupa modul de incarcare al masinii de spalat, exista masini de spalat ce se incarca prin partea de sus a acesteia si masini ce se incarca pe axa orizontala a masinii.

In continuare vom vedea cateva aspecte interesante despre cele doua tipuri de masini de spalat.

  • Masinile de spalat ce au incarcarea in fata folosesc de obicei mai putina energie, apa si detergent decat cele ce se incarca prin partea de sus a lor. Masinile de spalat de inalta eficienta folosesc mai putin detergent, apa si energie electrica, decat cele obisnuite cu pana la 60%. Acestea deobicei dureaza ceva mai mult decat o masina de spalat normala, dar, acest lucru se datoreaza senzorilor implementati in constructia lor, senzori ce adapteaza functionarea lor la tipul de spalare.
  • Se estimeaza ca masinile de spalat ce se incarca prin partea din fata a lor folosesc cu pana la jumatate mai putina apa decat celalalt tip de masina de spalat;
  • Din punctul de vedere al uscarii hainelor prin procedeul de invartire a hainelor, masinile de spalat cu incarcare prin fata poate realiza si pana la 2000 de rotatii pe minut, desi cele de uz casnic, au in jurul a 1200 de rotatii pe minut, oricum, in comparatie cu masinile de spalat cu incarcarea pe sus, care dezvolta maxim 650 rotatii pe minut, acestea sunt mult mai eficiente;
  • Din punctul de vedere al ciclurilor de lucru, masinile de spalat cu incarcare in partea superioara au cicluri mai scurte, datorita tendintei de a se construi astfel de masini pentru un spalat mai rapid si mai eficient;

Firma Superservice s-a infiintat in anul 2003 din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de reparatii pentru diferite tipuri de electrocasnice. Firma Superservice executa servicii de reparatii atat in Bucuresti, cat si pe plan national, in functie de complexitatea lucrarii. Dintre aparatele electrocasnice ce pot fi reparate de profesionistii firmei Superservice amintim: masinile de spalat, cuptoarele electrice, congelatoare etc.

Firma bucuresteana ofera servicii de reparatii atat pentru masinile automate cu incarcare prin fata, cat si pentru cele cu incarcare prin partea de sus a lor. Asadar, in cazul in care vi s-a defectat masina de spalat, puteti apela cu incredere la serviciile firmei bucurestene. Va veti bucura de o interventie prompta, la pret accesibil.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articolebiz.ro .

Comments are closed.