Cominvest recomanda sisteme climatizare rezidentiale!

sisteme climatizare rezidentialePentru toti cei care doresc sisteme climatizare rezidentiale, Cominvest vine in sprijinul acestora. Pentru un confort termic sporit, compania ofera sisteme profesioniste care inglobeaza tehnologii inovative si performante, create de producatori renumiti in domeniu cum ar fi Fujitsu, LG si Mitsubishi. Ai acces la cele mai bune solutii prin intermediul companiei Cominvest. Reprezentantii societatii iti vor oferi consultanta necesara pentru a alege sistemele potrivite pentru tine. Toate solutiile de care ai nevoie pentru incalzire si racire sunt furnizate de cei mai importanti producatori din domeniu. Cominvest nu numai comercializeaza astfel de sisteme climatizare rezidentiale, dar ofera si servicii de instalare si pornire la parametrii stabiliti.

In perioada de garantie si post garantie poti beneficia de servicii de reparatii profesioniste. Indiferent de sistemele de climatizare rezidentiale alese, Cominvest garanteaza pentru cele mai bune lucrari de montare. Serviciile sunt oferite atat pentru Bucuresti, cat si pentru restul tarii. Lucrarile de montare a acestor sisteme de climatizare rezidentiale sunt executate rapid, intr-un mod eficient, respectand specificatiile fiecarui producator. Lucrarile de montaj beneficiaza de garantie si punere in functiune la final pentru a verifica instalatiile si a asigura o functionare adecvata.

Alege sisteme de climatizare rezidentiale de la Cominvest!

Sistemele furnizate de Cominvest sunt utilizate atat pentru apartamente, cat si pentru imobile mici, condominii, locuinta de tip rulota, laboratoare mobile si alte spatii de dimensiuni reduse. Sistemele sunt impartite in trei categorii si anume Premium, Standard si Clasic. Cele Premium integreaza toate conditiile pentru excelenta, de la eficienta energetica superioara, la un nivel mic de zgomot, filtrarea aerului de calitate si un design atractiv. Aceste echipamente au un colorit si forme deosebite, pentru a fi integrate in cele mai diferite configuratii de design interior. Produsele se potrivesc in orice arhitectura si au mai multe forme si culori. Sistemele de climatizare folosite cu precadere pentru spatiile rezidentiale sunt cele clasice, gratie pretului mai mic si performantelor tehnice ridicate.

Acestea ofera eficienta energetica, confort si aspect placut. Echipamentele standard sunt si mai ieftine, avand costuri mici de productie, dar fiind si fiabile in timp. Ele au un grad de accesibilitate ridicat, fiind potrivite pentru toate categoriile de beneficiari, in special pentru cei care doresc echipamente low-entry. Climatizarea implica preluarea excesului de caldura si de umiditate din aerul din incapere. Aerul introdus este uscat si racit cu ajutorul unui agent de racire, care poate fi apa sau un agent frigorific.

Unde gasesti sisteme climatizare rezidentiale?

La Cominvest gasesti solutii complete de climatizare, ventilatie, incalzire si control. Atat pentru aplicatii rezidentiale, cat si pentru cele comerciale vei gasi cele mai bune produse de la producatori renumiti in domeniu. Datorita unui personal calificat si a unor produse de marca vei putea opta pentru conditii optime de temperatura si umiditate indiferent de spatiu. Majoritatea echipamentelor de climatizare sunt marca LG, cel mai mare partener al societatii. Printre produsele oferite de Cominvest se numara centrale termice, unitati terminale, sisteme solare de incalzire, ventilatoare, centrale de tratare aer, sisteme single si multi split. Pentru informatii aditionale privind aceste sisteme climatizare rezidentiale acceseaza pagina de internet a companiei Cominvest sau solicita ajutorul personalului.

 

Datele de contact ale firmei Cominvest

Adresa firmei: Splaiul Unirii, Nr.313, Incinta ICPE SA, corp H, Bucuresti

Telefon: 0213 274 811

Email: cominvest@cominvest.ro

Comments are closed.