Masini de ambalat de la Promo Pack

masini de ambalat

Compania noastra va pune la dispozitie o serie de masini de ambalat ce acopera o gama diversa de produse ce pot fi impachetate cu ajutorul acestora. Astfel, la noi gasiti masini de ambalat de cea mai buna calitate, fie car vorbim de necesitatea ambalarii unor produse de patiserie, fursecuri, prajituri, biscuiti sau alte produse de acest fel.

De altfel, personalul nostru va asigura si sprijin, oferindu-va cele mai bune sfaturi in alegerea acestor masini de ambalat in functie de necesitatile fiecaruia. Daca este necesar, Promo Pack va pune la dispozitie o echipa profesionista pentru a va instala si initia aceste produse achizitionate de la noi, in vederea unei functionari perfecte. Daca este necesara o interventie de verificare a acestora sau chiar repararea lor, Promo Pack va ofera cei mai priceputi angajati in acest domeniu.

Masini de ambalat pentru toate domeniile de activitate

Dispunand de o experienta de 25 de ani de activitate, timp in care am produs si am distribuit cele mai bune masini de ambalat, compania noastra va ofera cele mai performante masini de ambalat, care se adreseaza tuturor domeniilor. De exemplu, la noi veti gasi cele mai bune masini de ambalat pentru produsele alimentare, cum ar fi carnea si produsele realizate din carne, laptele si lactatele, produse de panificatie si diverse alte preparate de acest fel.

Bineinteles, pentru a stii exact ce produse sa va furnizam, trebuie sa stim in ce scop si fel sunt acestea utilizate, deoarece dupa cum stiti exista mai multe tipuri de ambalare. Unul dintre acestea este ambalare principala sau primara, care consta in aplicarea ambalajului peste un produs care tocmai a iesit din productie. Pentru acest tip de ambalare exista doua tipuri de masini de  ambalat, cele automate care efectueaza singure ambalarea sau cele manuale, care necesita interventia si supravegherea unui operator.

O alta forma de ambalare a produselor este ambalare pe plan orizontal, care are ca si scop conferirea unor forme diverse produselor nou ambalate, in functie de forma si dimensiunea produselor respective ambalate cu acestea masini de ambalat. Pe langa aceasta mai exista si masini de ambalat pe vertical, care vizeaza in mod special produsele lichide, granulate etc. ambalajul poate sa ia diverse forme si in cazul acestui tip de ambalare.

Masini de ambalat de calitate de la Promo Pack

Promo Pack va ofera cea mai diversificata gama de masini de ambalat de cea mai buna calitate, confectionate dupa cele mai riguroase norme. Masinile de ambalat de la noi sunt rezistente si va ofera un randament maxim pe o durata mare de timp. La achizitionarea acestora, compania noastra va ofera si o perioada de garantie, iar daca veti intampina ceva probleme cu acestea produse puteti apela la noi de fiecare data. Pentru mai multe detalii va asteptam pe site-ul nostru online www.promo-pack.ro unde veti gasi oferta completa.

Promo Pack va asteapta cu produse de cea mai buna calitate si cu cele mai bune preturi la masinile de ambalat, indiferent de felul acestora.

Comments are closed.