Saltele ortopedice. Sfaturi pentru un somn odihnitor

Saltele ortopedice. Sfaturi pentru un somn odihnitorAi probleme cu somnul de la o vreme si nu mai reusesti sa te odihnesti corespunzator? Esti foarte obosit in timpul zilei deoarece noaptea nu te poti odihni asa cum ai dori? Daca vrei sa dai randament maxim la munca si sa ai spor la treburi asa cum nu ai mai avut de foarte multa vreme, este timpul sa-ti schimbi salteaua si sa-ti cumperi una dintre celebrele saltele ortopedice pe care toata lumea le lauda. Oare sunt chiar atat de miraculoase in ceea ce priveste somnul? Incearca-le si te vei convinge si singur, pentru ca tinand cont ca au fost scoase pe piata dupa lungi cercetari si testari in domeniu, saltele ortopedice sunt varianta potrivita pentru un somn linistit si odihnior pentru intreaga familie.

Saltele ortopedice si secretele unui somn linistit si odihnitor

Stresul, alimentatia dezechilibrata, ritmul de viata haotic, grijile si lipsa sportului, toate acestea duc la tulburarile de somn. Daca atunci cand erai tanar nu credeai ca este posibil ca somnul sa nu-ti mai dea tarcoale, ei bine, odata cu trecerea anilor, lucrurile se mai schimba. Acest fapt nu te-ar deranja foarte mult daca nu ar sta in joc sanatatea ta si, pana la urma, chiar si cearcanele inestetice nu-ti sunt pe plac. Ce este e facut in acest caz? Noi te sfatuim, tu decizi:

1. Inainte de culcare bea un pahar mare de lapte caldut. Nu, nu e gluma sau vreun leac de-al bunicii, ci chiar cercetatorii au ajuns la concluzia ca acesta calmeaza.

2. Suferi din cauza insomniilor? Melatonina este salvarea ta! Se gaseste in cirese sau in suc de cirese. Yami!

3. Bananele sunt si ele pe lista alimentelor care-ti confera un somn odihnitor.

4. Consuma migdale inainte sa te culci. Magneziul pe care acestea il contin iti vor relaxa muschii si te vor ajuta sa dormi mai bine.

5. Semintele de dovleac, ouale si branza de vaci sunt ideale pentru o cina usoara, calmand stomacul si permitandu-ti sa dormi ca un bebelus.

6. In camera in care dormi trebuie sa fie intuneric bezna, doar asa te vei odihni corespunzator.

7. Nu bea ceai verde, cafea sau alt gen de energizante dupa-masa tarziu.

8. Nu te culca cu burta plina!

9. Alege pijamale lejere si confortabile.

10. Cumpara-ti saltele ortopedice.

Saltele ortopedice de pe Noapte-Buna.ro

Daca te intrebi de unde poti achizitiona saltele ortopedice, arunca o privire in magazinul online Noapte-Buna.ro si alege unul dintre cele 4 modele pe care acest magazin le are pentru tine:

1. Saltele ortopedice Roma;

2. Saltele ortopedice Raffaele;Saltele ortopedice. Sfaturi pentru un somn odihnitor1

3. Saltele ortopedice MG;

4. Saltele ortopedice Latex Ultraflex.

Indiferent de optiunea ta, saltele ortopedice de la Noapte-Buna.ro sunt ideale deoarece preiau forma corpului tau si-l sustin corespunzator pentru ca somnul sa fie cat mai linistit. Daca ai probleme la coloana, cu spatele sau ai alte dureri articulare, saltelele ortopedice iti sunt chiar recomandate.

Saltelele ortopedice de la Noapte-Buna.ro se pot comanda in functie de preferinte, dimensiuni si grosimi, materialele din care sunt alcatuite fiind tratate impotriva bacteriilor si acarienilor, tu beneficiind de calitate si preturi excelente.

Daca vrei sa te bucuri de un somn odihnitor, alege saltele ortopedice de la Magazin saltele Noapte Buna. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Magazin saltele Noapte Buna? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0721-359.121 sau trimite un e-mail pe adresa comenzi@noapte-buna.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Comments are closed.