Tragedie mare în Thailanda, au fost găsiți 7 elefanți înecați într-o cascadă

 La baza unei cascade din Thailanda au fost găsiți 7 elefanți înecați. Au ajuns acolo după ce au încercat să salveze un pui blocat pe prăpastie. 

Responsabilii parcului, care i-au găsit sâmbătă la baza unei cascade spun că, din câte se pare, incidentul s-a întâmplat când un pui de elefant a alunecat.

Autorităţile locale ale Parcului Naţional Khao Yai din centrul Thailandei găsiseră, iniţial, doar şase elefanţi morţi. Ceilalţi cinci au fost descoperiţi cu ajutorul unei drone în apropierea cascadei cunoscută în ţară drept Cascada Iadului.

Elefanţii ar fi încercat să traverseze râul când un pui a alunecat şi a fost prins de curenţi. Ceilalţi elefanţi din grup au încercat să-l salveze, însă au căzut în râpă unul câte unul. Dintre aceştia doar doi au supravieţuit. Au fost găsiţi stând pe marginea cascadei.

Pădurarii au încercat să le ofere elefanţilor supravieţuitori mâncare pe care au presărat suplimente pentru a îi ajuta să îşi recupereze forţele. Oamenii experți afirmă că  probabilitatea ca acești elefanți să supraviețuiască este foarte mică în condițiile naturale.

Nici impactul emoţional asupra elefanţilor nu este de subestimat. Elefanţii sunt cunoscuţi pentru faptul că rămân îndureraţi o perioadă lungă de timp după moartea rudelor lor.

Comments are closed.