Cherestea uscata de cea mai buna calitate numai de la Mobina!

cherestea uscata

Din ce in ce mai mlte persoane isi doresc o casa din lemn, acest material fiind extrem de avantajos din numeroase puncte de vedere. Lemnul poate fi protejat cu diverse substante speciale pentru a fi protejat de apa si daunatori, astfel ca intreaga constructie va rezista mai mult decat v-ati fi imaginat, fara sa fiti nevoiti sa investiti suplimentar de-a lungul anilor.

Asadar, una dintre componetele de baza a caselor din lemn este cheresteaua uscata. Unde puteti gasi acest produs la preturi bune si calitate excelenta? Ei bine, Mobina este locul ideal pentru oricine isi doreste cherestea uscata de cea mai buna calitate pentru casa sau alte constructii din lemn. Aceasta este obtinuta din materie prima excelenta, prelucrata cu precizie pentru ca produsul finit sa fie exact ceea ce v-ati dorit.

Prin urmare, aceasta cherestea de la Mobina poate fi utilizata atat in constructia caselor din lemn, cat si la alte anexe sau structuri din material lemnos. Prin procesul de uscare calitatea acestui produs este asigurata, materialul fiind pregatit in mod corepsunzator pentru prelucrare si utilizare. De asemenea, cheresteaua este depozitata in spatii aerisite si este asezata astfel incat sa nu se deformeze sau sa capete alte defecte.

Cherestea uscata – ce este si la ce se foloseste?

Procesul de fabricare pentru cherestea uscata incepe chiar din momentul in care copacii sunt taiati. In cazul firmei Mobina, intreg procesul se desfasoara respectand normele si prevederile locale, intrucat lemnul provine din zone autorizate pentru taieri. Apoi urmeaza procesarea trunchiurilor de copaci pana cand acestia devin cherestea. La inceput, aceasta cherestea este verde, de aceea necesita putin timp pentru a se usca. In fond, aceasta este conditia esentiala pentru ca materialul sa fie considerat optim pentru utilizare.

Cum decurge procesul de obtinere a cherestelei in detaliu? Primul pas consta in decojirea bustenilor, operatiune realizata cu ajutorul unor utilaje speciale. Dupa ce scoarta este indepartata, urmeaza procesul de debitare al bustenilor, demensiunile fiind egale. In aceasta etapa sunt stabilite lungimea si grosimea care se doreste la acea serie de cherestea, dupa care totul poate sa continue.

Un utilaj CNC va prelua bucatile de cherestea si le va procesa pana cand acestea nu vor mai avea reziduri si vor avea o suprafata cat mai neteda. Urmatorul pas consta in depozitarea lor in spatii inchise si uscate, fiind extrem de importanta uscarea lor in cele mai bune conditii. Dupa o anumita perioada, lemnul va fi uscat si mult mai dur, adica mai rezistent.

De unde comandati cherestea uscata?

Aveti nevoie de cherestea uscata pentru constructia unor case sau altor anexe? Mobina va intampina cu cele mai bune oferte de cherestea atent prelucrata, calitatea acesteia fiind excelenta. De altfel, tot aici mai puteti gasi si alte produse din lemn sau chiar modele de case, in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra. Pentru mai multe detalii despre preturi si comenzi, va rugam accesati www.mobina.ro!

Doriti cherestea uscata pentru proiectul dvs? La Mobina gasiti cele mai bune produse din acest domeniu!

 

Comments are closed.