Tipografia Tipocar-Specialist in carti de vizita

carti de vizitaAi pornit o afacere si ai nevoie sa te faci cunoscut? Vrei sa facilitezi comunicarea cu partenerii de afaceri si viitori clienti? Asigura-te ca dispui de carti de vizita atat tu cat si restul angajatilor. Astfel, vei avea la indemana cel mai practic instrument de marketing cu ajutorul caruia cei din jur te vor cunoaste si te vor putea contacta in timp util. In fond, cartea de vizita nu este doar un simplu cartonas dreptunghiular din carton intiparit cu numele si functia ta, ci este un esential mijloc de comunicare in afaceri.

Daca nu ai inca o carte de vizita contacteaza o tipografie care sa-ti poata puna la dispozitie sute de modele imprimate pe suporturi de calitate. Tipografia Tipocar te face cunoscut in mediul de afaceri oferindu-ti accesul la carti de vizita in format clasic sau personalizat. Cu sediul in Satu Mare, Tipografia Tipocar realizeaza carti de vizita pe carton dublu cretat (mat sau lucios) sau pe un carton special, pentru un plus de originalitate.

Dincolo de diversitate si materiale de calitate, Tipografia Tipocar iti pune la dispozitie si preturi excelente! Cu alte cuvinte, alegand serviciile noastre,  poti intra in posesia unor carti de vizita la cele mai bune preturi si intr-un timp scurt. Alege Tipografia Tipocar pentru carti de vizita si mergi la intalnirile de afeceri bine pregatit!

Carti de vizita-Prima impresie conteaza!

O mapa, un stilou, o agenda si nu in ultimul rand, o carte de vizita! Acesta este echipamentul minim de care orice agent de vanzari trebuie sa dispuna. Dat fiind rolul ei, acela de a facilita contactul cu potentiali clienti si colaboratori, cartea de vizita trebuie sa transmita corect mesajul si totodata, sa creeze o impresie buna celui caruia ii este inmanata.

In ciuda dimensiunilor reduse, cartea de vizita cuprinde cele mai importante informatii despre tine si despre afacerea pe care o conduci sau despre compania in cadrul careia lucrezi. Simplitatea si finisajele de calitate sunt obligatorii in ceea ce priveste designul unei carti de vizita.

O carte de vizita trebuie sa contina urmatoarele informatii:

– numele, logo-ul companiei ( poti sa adaugi si sloganul acesteia)

– prenumele si numele tau

– functia pe care o ocupi in cadrul firmei

– date de contact: adresa postala, telefon, fax, e-mail, website

Daca mizezi pe originalitate si de ce nu, pe creativitate, poti extinde informatiile si poti adauga o harta, detalii despre serviciile pe care le oferi sau despre produsele pe care le comercializezi, numele altor persoane de contact, o fotografie proprie, precum si elemente grafice suplimentare care sa faca mesajul si imaginea mai usor de memorat.

Pentru carti de vizita simple si personalizate, Tipografia Tipocar. Zeci de modele si preturi mici!

Nu orice tipografie poate sa-ti ofere carti de vizita in ton cu exigentele tale, motiv pentru care este ideal sa apelezi la o firma cu traditie in domeniu si cu un portofoliu impresionant de clienti.

Tipografia Tipocar stie sa te faca cunoscut! Avand experienta necesara dar si o echipa de profesionisti, tipografia noastra executa toate tipurile de carti de vizita, fie ca este vorba de cele clasice pe carton mat sau lucios, fie ca este vorba de cele originale, cu un format atipic si pe un suport special.

Daca nu esti decis asupra unui model anume, designerii nostri iti pot crea cartea de vizita asa cum iti doresti, tinand cont de indicatiile tale. Pentru carti de vizita dar si pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

Comments are closed.