Termoizolatii cu Europlastic

termoizolatii

            V-ati saturat de facturile mari care vin la energie termica, mai ales in anotimpul rece? Doriti o temperatura corespunzatoare in casa indiferent de anotimp?Atunci cu siguranta trebuie sa va ganditi la termoizolatii. Cele mai cunoscute in acest sens sunt cele pe baza de polistiren, insa trebuie sa stiti ca exista si alte solutii, alternative, la care puteti apela si pe care le vom prezenta succinct, urmand ca dumneavoastra sa va interesati la specialisti de mai multe informatii despre varianta preferata.

Forme alternative de termoizolare

In primul rand, probabil va intrebati de ce romanii prefera cand vine vorba de termoizolatii, polistirenul. Principalul avantaj al acestuia este pretul mic, dar si faptul ca alte sistemele de izolare nu sunt la fel de cunoscute si promovate in tara noastra. Gradul de confort termic al izolatiei cu polistiren este ridicat, insa exista numeroase cazuri in care, in ceea ce priveste durabilitatea, acesta s-a dovedit a nu fi cea mai buna solutie. Un sistem alternative este cel pe baza de vata minerala, folosit mai ales pentru locuintele pe stil American. Practic vorbim de un sistem format dintr-un perete de grosime standard, vara mineral bazaltica, adeziv, tencuiala, care formeaza unul dintre cele mai eficiente moduri de a termoizola. Desigur, sistemul este mai scump decat polistirenul insa acesta va rezista pe toata durata de functionare a cladirii respective. In plus, nu este combustibil si are si avantaje in ceea ce priveste izolarea fonica. Aceste avantaje explica si costurile mai ridicate, insa investitia este una care va dura pentru un timp atat de indelungat, incat nu va mai trebui sa cheltuiti vreodata in acest sens din bugetul dumneavoastra.

Modernizarea metodelor traditionale

O alta alternativa in ceea ce priveste termoizolatiile, insa nu la fel de cunoscuta si pecare nu multi specialisti in domeniu sunt dispusi sa o realizeze, reprezinta spuma poliuretanica rigida. Aceasta poate sa fie aplicata pe orice suprafata usata, indiferent ca orbim de beton, piatra sau lemn. Daca va doriti sau aveti o cladire cu forma arhitecturala complexa, spuma poliuretanica este solutia potrivita pentru dumneavoastra. Chiar daca aceasta varianta nu este la fel de populara, avantajele pe care le aduce o fac demna de luat in seama. In Germania se folosesc si placile minerale, rigide, care se pot folosi atat pe interior, cat si pe exterior. Specialistii au demonstrat ca folosirea acestei variante scade costurile pana la jumatate din pret. Ultima, dar nu cea din urma, caramida, este cea mai traditionala varianta. Desigur, producatorii in domeniu nu au stat pe loc si au lansat un nou tip care nu mai necesita termoizolatie. Vom vedea daca intr-adevar aceasta varianta este una eficienta sau nu.

Asadar, daca sunteti interesati in sisteme de termoizolatii pentru casa dumneavoastra, nu va ramane decat sa alegeti una dintre aceste metode. Va recomandam sa accesati site-ul europlastic.ro. Aici o sa gasiti servicii de calitate superioara in domeniul constructiilor. Pentru a afla mai multe informatii in acest domeniu, puteti contacta firma Europlastic, cu o experienta de peste 20 de ani. Specialistii va stau la dispozitie cu cele mai noi tehnologii astfel incat toate exigentele dumneavoastra in ceea ce priveste izolatia termica sa fie satisfacute.

Comments are closed.