Tencuiala decorativa structurata de la Ya Ya Color!

107d1fe536637c1732b6e502ec76c50a Pentru amenajarea casei ai nevoie de tencuiala decorativa structurata. Compania Ya Ya Color ofera celor interesati care activeaza in domeniul amenajarilor interioare, cat si pentru cei care isi renoveaza spatiul personal tencuiala decorativa structurata. Apeland la ajutorul echipei Ya Ya Color vei putea beneficia de garantia calitatii, de produse ecologice, neinflamabile si netoxice, dar si de preturi competitive. Tencuiala decorativa structurata marca Ya Ya Color este realizata din materii prime de calitate superioara, provenite din import si prezinta numeroase avantaje.

Atat pentru amenajari interioare, cat si exterioare, pentru persoane fizice in locuintele personale sau cele juridice in spatii publice si comerciale, tencuiala decorativa structurata poate fi cea mai buna alegere pentru tine. Echipa de profesionisti a firmei iti va oferi cele mai bune produse pentru necesitatile tale si consultanta specializata in functie de fiecare caz in parte. Pentru a afla oferta completa si detalii despre fiecare produs in parte, utilizeaza datele de contact si afla toate informatiile de care ai nevoie. Tencuiala decorativa structurata de la Ya Ya Color prezinta caracteristici deosebite, astfel ca este recomandata in multe aplicatii pentru multi clienti.

Despre tencuiala decorativa structurata!

Tencuiala decorativa structurata de la Ya Ya Color este formata din adaos cu aditivi siliconici si granule de marmura, special realizata pentru aplicatiile profesionale. Aceasta se poate colora prin utilizarea unor pigmenti de culoare si poate fi livrata in nuantele solicitate de clienti. Poti alege orice culoare doresti pentru a se potrivi decorului general sau dorintelor tale intrucat gasesti peste 1500 de nuante. Tencuiala decorativa structura iti ofera un grad sporit de flexibilitate si elasticitate, rezistenta marita la imbatranire, la intemperii, ultraviolete si actiunea factorilor biologici. Tencuiala decorativa structurata este obtinuta cu ajutorul vopselei decorative structurate care asigura o aderenta mare la suport, putere ridicata de acoperire, aplicare si intretinere usoara, timp scurt de uscare si efect de autocuratare.

In plus, vopseaua este disponibila cu efect vizual circular sau liniar. Peretii incaperilor vor capata o culoare mai noua si mai vie si un aspect mult mai placut cu ajutorul vopselei decorative structurate. Rolul acestei tencuieli nu este doar unul estetic, ci si practic de protectie oferind structurilor o viata mai indelungata si mai calitativa.Vopseaua utilizata pentru obtinerea unor tencuieli decorative structurate marca Ya Ya Color este realizata in asa fel incat sa permita peretilor sa respire pentru a nu conduce la formarea de ciuperci, igrasie si alte forme de daunatori. Descopera avantajele acestor produse si nu vei regreta alegerea facuta.

Tencuiala decorativa structurata pentru amenajari!

Compania din Romania, Ya Ya Color s-a impus pe piata ca fiind o companie serioasa ce ofera clientilor vopsele si tencuieli cu proprietati exceptionale. Oferind nu doar un aspect placut, dar si durata mare de viata si putere de acoperire, Ya Ya Color este o companie competenta si experimentata in domeniu. Produsele au fost concepute cu materii prime de calitate prin experienta si pregatirea unor arhitecti, designeri si mesteri in domeniu. Descopera calitatea unei tecuieli decorative structurate cu Ya Ya Color.

 

Datele de contact ale firmei Ya Ya Color

Adresa firmei: Nr. 513, Domnesti

Telefon: 0722 518 533

Email: yayacolor@gmail.com

Comments are closed.