Imperial Glass, paravan sticla securizata – varianta de amenajare a unei bai moderne si luminoase!

paravan-sticla-dus-14Va doriti o solutie moderna pentru amenajarea baii, dar nu va permiteti, din diverse motive, amplasarea unei cabine de dus? Varianta optima o reprezinta montarea unui paravan sticla securizata in locul cabinei, obtinand in acest fel o importanta economie de spatiu. Rezultatul va fi o baie eleganta si luminoasa in acelasi timp!

In ce situatii puteti opta pentru un paravan sticla securizata?

Puteti opta pentru un paravan sticla securizata daca nu va avantajeaza executarea unei cabine de dus sau ca alternativa la perdeaua de dus acolo unde este montata cada. De asemenea, un astfel de paravan poate oferi o separatie si o intimitate mai mare in toaletele de barbati in comun sau la dusurile in comun.

Aceasta solutie este utilizata atat in locuintele private, cat si in amenajarea bailor din hoteluri, restaurante, centre sportive, cluburi etc. Paravanele sunt fixe sau mobile, astfel ca se pot deplasa pe sine pentru a ocupa o portiune mai mare sau mai mica. Sticla utilizata este clara (transparenta) sau sablata, in functie de gradul de intimitate si luminozitate pe care doriti sa le obtineti.

Sablarea (matuirea) se poate realiza prin mai multe procedee, cel mai utilizat fiind cel mecanic – “bombardarea” cu particule de nisip, obtinandu-se modele simple, florale sau geometrice. O alta metoda este sablarea chimica, ce consta in matuirea sticlei cu ajutorul unor substante speciale, acide, puternic corozive. Este preferata pentru aspectul fin si omogen al rezultatului final.

Totodata, sticla utilizata la executia unor astfel de paravane este securizata, devenind extrem de rezistenta la socuri mecanice si termice. In caz de spargere accidentala nu se imprastie in cioburi mici, ci ramane stransa ca intr-o “plasa”, reducand riscul de accidentare. Securizarea este produsa prin incalzire la o temperatura de aproximativ 650 grade Celsius, punct in care sticla incepe sa se inmoaie, urmata apoi de o racire rapida, creand o compresie puternica. Rezistenta mecanica a sticlei securizate este de patru – cinci ori mai mare decat a celei obisnuite.

Intretinerea unui paravan sticla securizata se face extrem de usor, folosind solutii de curatare non-abrazive (pentru a evita zgarieturile), astfel incat acesta isi poate pastra pentru o perioada indelungata de timp aspectul de nou.

De unde puteti comanda paravane sticla securizata?

Daca va incanta si va avantajeaza varianta unui paravan sticla securizata, accesati oferta Imperial Glass. Compania produce astfel de paravane pentru Oradea si Alba Iulia, la comanda, cu dimensiunile potrivite fiecarui spatiu. Procesele de fabricatie sunt controlate in fiecare etapa, astfel ca finisarile si prelucrarile sticlei sunt realizate la cele mai inalte standarde, folosindu-se ultimele tehnologii in domeniu.

In acest fel aveti siguranta ca modelul de paravan sticla securizata ales va va incanta si peste ani, nu doar in momentul achizitiei, convingandu-va de calitatile exceptionale ale acestuia. In functie de necesitatile de amenajare, compania va mai poate pune la dispozitie: usi din sticla, pereti de sticla, pardoseli din sticla, scari din sticla, balustrade din sticla, copertine din sticla, mobilier din sticla, oglinzi si placari de oglinzi, sticla colorata Guardian, sticla ceramica pentru seminee si sticla securizata pentru diverse tipuri de prindere.

Pentru detalii si oferte personalizate, reprezentantii Imperial Glass pot fi contactati la showroom-ul din Oradea, precum si telefonic sau prin formularul disponibil pe site – www.imperialglass.ro.

Comments are closed.