STAR Curier – livrare rapida 24 h din 24 h

STAR Curier – firma de curierat de care ai nevoie!Oare ce deosebeste o firma de curierat buna de una cu adevarat excelenta? Desigur, serviciile pe care le presteaza. Este important ca toate serviciile pe care o firma de curierat le pune la dispozitia clientilor sa aiba in prim plan exact clientul si nevoile acestuia. Mai exact, o firma de curierat trebuie sa fie flexibila si sa fie capabila sa se adapteze din mers cerintelor pietei, dar si la cerintele clientilor, care difera de la o persoana la alta. Iar acest lucru nu este rau, caci pana la urma oamenii sunt diferiti si ca atare si serviciile trebuie sa fie diferite. La fel cum exista sute de modele de tricouri – este doar un exemplu – de ce nu ar exista si tot atatea servicii de curierat, astfel incat toata lumea sa se regaseasca pe deplin intr-unul singur?

In plus, pe langa calitatea si varietatea serviciilor prestate, o firma de curierat trebuie sa fie alcatuita dintr-o echipa competenta, cu putere de munca si viziune, sa ofere protectie si mobilitate, siguranta, confidentialitatea datelor, rapiditate si, nu in ultimul rand, un pret accesibil.

Daca vrei si tu sa ai parte de toate acestea intr-un singur serviciu, apeleaza cu incredere la STAR Curier, iar satisfactia este garantata 100%.

Cine este STAR Curier?

Pentru toti cei care pana acum nu au auzit de STAR Curier le recomandam sa arunce o privire pe site-ul companiei. Dupa cum se observa, este vorba despre o firma de curierat rapid cu sediul in Bucuresti, care-si desfasoara activitatea pe plan national, dar si international. Practic, STAR Curier nu are granite, ci poate ajunge oriunde si asta intr-un timp cat mai scurt.

Din punctul de vedere al companiei, clientii STAR Curier nu sunt simpli clienti, ci parteneri, deoarece relatia de colaborare este foarte stransa intre aceste 2 personaje pentru ca totul sa iasa perfect. Poate tocmai de aceea serviciile STAR Curier sunt si atat de apreciate.

Experienta, flexibilitate, rapiditate si confidentialitate, acestea sunt principalele atuuri care recomanda STAR Curier ca fiind un partener pe cinste.

Care sunt serviciie prestate de STAR Curier?

STAR Curier nu–ti pune la dispozitie servicii de curierat, ci solutii, fie standard, fie personalizate, in functie de necesitatile tale, indiferent ca esti persoana fizica, o companie mica, medie sau mare. Daca se doreste si exista bunavointa, intotdeauna se vor gasi si solutiile adecvate pentru fiecare persoana in parte!

Dar ca sa facem o mica clasificare a solutiilor STAR Curier, pentru o mai buna orientare, putem sa intocmim urmatorul top:

1. Servicii de curierat rapid nationale.

a) STAR Classic. Acest serviciu are acoperire nationala, iar livrarea se face la usa destinatarului. Termenul mediu de livrare este de 24 de ore.STAR Curier - livrare rapida 24 h din 24 h

b) STAR Loco. Livrarea coletului se face la usa destinatarului, dar este un serviciu accesibil doar in cadrul aceleiasi localitati. Termenul mediu de livrare este de 24 de ore, insa cel mai adesea se realizeaza chiar in ziua in care a fost efectuata comanda.

c) STAR Alert. Este un serviciu personalizat pentru Bucuresti si zonele limitrofe. Livrarea se face door-to-door in maxim 90-300 de minute.

2. Servicii de curierat rapid internationale.

a) Servicii de curierart international Standard. Daca livrezi un colet in Uniunea Europeana acesta va ajunge in 48 sau 96 de ore din momentul expeditiei.

b) Servicii de curierat international Classic. In acest caz, pentru Uniunea Europeana termenul mediu de livrare se incadreaza intre 24 si 48 de ore.

Multe alte detalii legate de orasele si tarile in care poti sa expediezi un colet sau o scrisoare le gasesti pe site-ul STAR Curier. Tot pe site poti sa plasezi si comanda. Simplu si rapid, numai cu STAR Curier!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege firma de curierat STAR Curier. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile STAR Curier? Pentru detalii suna la numarul 0723-249.220 si 0728-170.386 sau trimite un e-mail pe adresa comenzi@starcurier.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Comments are closed.