Stalpi iluminat otel

stalpi iluminat otel

Datorita faptului ca aceati stalpi iluminat otel sunt de cea mai buna calitate, va spunem dumneavoastra ca ei se utilizeaza pentru iluminatul cladirilor atat la interior cat ai la exterior.

In aceasta categorie sunt prezentate corpuri de iluminat care functioneaza cu surse de iluminat clasice, cum ar fi becurile incadescente dar ai variante cu becuri halogen, iodura metalica dau LED.

Va punem la dispozitie pentru interior, simplele aplice sau plafoneria, spoturi, veioze, lustre pana la corpuri de iluminat birouri de ultima generatie.

Pentru iluminatul exterior, va punem la dispozitie stalpi iluminat otel, deoarece sunt cei mai buni ai cei mai rezistenti, datorita faptului ca au o talpa din otel foarte rezistenta.

 Care sunt caracteristicile acestor stalpi iluminat otel?

 Fiindca va punem la dispozitie cei mai buni stalpi iluminat otel va punem la dispozitie ai caracteristicile lor, deoarece trebuie sa fiti informati atat de noi, cat ai de site-ul www.palagio.ro, avand foarta multa informatie ai acolo.

Bun, deci aceati stalpi iluminat otel dispun de o baza din fonta turnata, grunduita ai vopsita in culoare, in doua straturi, fiind un stalp intermediar din teava de otel, tratat anticoroziv ai vopsit.

Unii stalpi iluminat otel dispun ai de un glob care este din policarbonat cu instalatie electrica pentru bec cu vapori de sodiu sau cu o instalatie electrica pentru un bec normal economic. Ei dispun ai de o uaa de acces la partea electrica, fiind fixata cu auruburi cu cap hexagonal, avand ca elemente de ansamblare inoxul. Fixarea corpului principal se face pe piesa de ancorare betonata cu conexpaduri sau chiar dibluri.

 Cu cata seriozitate se ocupa firma de aceati stalpi iluminat otel?

Societatea noastra realizeaza sisteme flexibile pentru aceati stalpi iluminat otel ai ofera solutii eficiente pentru construirea lor ai intretinerea destul de eficienta a lor.

Firma noastra va ofera o seriozitate in instructie,dar va ofera ai o gama larga de stalpi pentru iluminat, fiind cel mai bun recomandat stalpul de iluminat din otel, deoarece este cel mai rezistent.

Pentru aceati stalpi iluminat otel detinem o linie inalta de tehnologie ai experienta internationala la nivel de grup, necesara in fabricarea de stalpi metalici pentru iluminat public, pentru telecomunicatii, semafoare, parcari, stadioane, statii distributii carburanti. Gama de stalpi contine modele pentru unul, doua sau mai multe brate pentru corpuri de iluminat, iar din punct de vedere al sectiunii, noi fabricam atat stalpi circulari, cat ai octagonali.

Datorita faptului ca avem ingineri cu buna calificare pentru instalarea stalpilor noi va oferim ai avantajele acestor stalpi iluminat otel care sunt benefice dumneavoastra, cum ar fi ansamblarea ai dezansamblarea uaoara utilizand echipament minim care reduce timpul de constructie ai costurile cu manopera, sunt durabile ai refolosibile, pot fi achizitionate sau chiar inchiriate, reduc impactul asupra mediului, pot fi ansamblate pentru utilizare definitiva sau provizorie.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul WWW.palagio.ro

Comments are closed.