Echipamente antiefractie iti sunt absolut indispensabile in ziua de astazi

Cauti echipamente antiefractie pentru apartamentul sau casa ta, pentru magazinul pe care-l conduci sau pentru alte spatii care ar trebui in mod obligatoriu protejate de infractori? BestService-IT este magazinul ideal de unde vei putea cumpara zeci de astfel de echipamente si accesorii, de calitate, rezistente si la preturi excelente.

Numarul celor care cumpara echipamente antiefractie a crescut cu 50% in 2014

 

Echipamente antiefractie iti sunt absolut indispensabile in ziua de astaziChiar astazi ma gandeam cum o legenda, o poveste, dar cu siguranta un adevar, ca dreptatea lui Vlad Tepes, a reusit sa supravietuiasca secole la randul, sa fie transmisa din generatie in generatie si chiar dupa atata amar de vreme dreptatea lui proverbiala sa fie data exemplu de fiecare data cand este nevoie. Atunci cand traia Tepes puteai sa-ti uiti sau sa-ti pierzi punga de galbeni in mijlocul drumului si nimeni nu se atingea de ea si erai sigur ca o gasesti tot acolo. Doamne, ce vremuri si cat regret ca nu mai traim in secolul 15!

Dar sa revenim la treburile noastre, la furturile din mileniul 3, anul 2014. Se pare ca acest an de gratie a fost unul prolific pentru hoti, s-au produs numeroase spargeri de locuinte si furturi, furturi din magazine si furturi auto, tot tacamul.

Statisticile ne arata ca cel mai bine este sa ne pazim de hoti de sarbatori cand inima crestineasca a romanului isi slabeste vigilenta, iar infractorii tocmai pe asta mizeaza. Ce se fura din locuinte? De toate, vrute si nevrute, mici si mari, valoroase sau nu prea, am ajuns intr-un asemenea “hal” in care si pentru 5 lei te astepti sa ti se dea in cap.

Cum reusesc hotii sa patrunda in locuinte? Metodele sunt diverse. Se forteaza usile si geamurile termopan, se folosesc sisteme sofisticate, moderne de spargere a incuietorilor sau chiar spray-uri cu azot, o metoda cum nu se poate mai noua.

Crezi ca doar parterul blocurilor cade prada hotilor sau casele? Nici pe departe, poti sa stai la ultimul etaj si tot poti fi pradat ziua-n amiaza mare. De asemenea si din magazine se fura, iar in ultimul an situatia a devenit tot mai ingrijoratoare. La inceput hotii erau timizi, acum fura chiar daca asupra lor sunt atintite camerele de supraveghere, insa acestea isi fac totusi datoria si in scurt timp hotii sunt identificati.

Toate acestea au dus ca in anul 2014 sa creasca cu 50% numarul persoanelor care au cumparat echipamente antiefractie, dandu-si seama ca neglijenta, gandul ca „mie nu mi se poate intampla” si nici norocul nu tin de pavaza impotriva hotilor.

Cumpara echipamente antiefractie de la BestService-IT

 

Si pentru ca nu conteaza doar sa-ti dotezi casa cu echipamente antiefractie, ci trebuie sa alegi calitatea in primul rand, BestService-IT iti propune numeroase astfel de echipamente in Echipamente antiefractie iti sunt absolut indispensabile in ziua de astazi1functie de necesitatile tale.

Astfel, din magazinul online BestService-IT poti cumpara sisteme si centrale antiefractie, tastaturi si module antiefractie, panouri sinoptice, centrale wireless, detectori exteriori, senzori de vibratii si detectori de miscare, sirene de interior si de exterior, diverse accesorii, dispecerate telefonice, acumulatori de 12V, comunicatoare vocale&GSM, butoane de panica si cabluri de efractie.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege echipamente antiefractie de la BestService-IT. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele BestService-IT? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0746-851.493 sau trimite un e-mail pe adresa office@bestservice-it.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Comments are closed.