Tool & IT Distribution- Motovibratoare pentru o gama larga de industrii!

Motovibratoare-24oPnIn zilele noastre, atunci cand vorbim de orice industrie, fie ea chimica, textila, petroliera sau cosmetica, exista un echipament comun de o utilitate vizibila si de necontestat. Acesta este motovibratorul. El constituie produsul de referinta pentru toti constructorii ce opereaza cu masini si utilaje vibrante existente in toate sectoarele industriale. In cazul in care aveti nevoie de astfel de produse, trebuie sa stiti ca motovibratoarele de la Tool & IT Distribution sunt caracterizate de o evolutie tehnologica neintrerupta pentru ca optimizarea prestatiilor sa aiba loc conform asteptarilor dumneavoastra.

Motovibratoarele pe care firma din Campina le comercializeaza sunt de doua feluri: electrice si pneumatice. In ceea ce priveste caracteristicile lor tehnice, trebuie sa stiti ca motorul acestora poate fi monofazat 230V, trifazat 230/400V sau pneumatic, puterea lui atingand valori intre 0.06kW÷ 300kW. Turatii: 3000 / 3600rpm, 1500 / 1800rpm, 1000 / 1200rpm, 750 900rpm.

Motovibratoarele electrice sunt motoare electrice monofazate sau trifazate avand la capetele de ax aplicate elemente excentrice, putand vibra diverse elemente componente ale utilajelor de constructii si nu numai. Motovibratoarele electrice sunt capsulate si pot lucra in mediu exploziv. Aplicatii in care se folosesc motovibratoare electrice: ciururi vibratoare, benzi transportoare, cuve pentru pulberi, conuri de siloz, mese vibrante, vibroprese, etc.

Motovibratoarele electrice comercializate de firma Tool & IT Distribution sunt destinate uzului industrial si nu numai. Datorita furnizorilor externi de renume, compania a reusit sa propuna pietei din Romania o gama larga de motovibratoare. Motovibratoarele electrice si cele penumatice oferite de compania din Campina au domenii de utilizare precum:

– industria chimica

– industria petrochimica

– industria lemnului

– industria textila

– industria petroliera

– industria cosmetica

– industria alimentara

– industria constructoare de autovehicule

– industria navala

– constructii civile si industriale

– balastiere

– statii de beton

Pe langa motovibratoarele electrice si cele penumatice, compania din Campina va mai pune la dispozitie:

 pompe de vid: recomandate a fi utilizate in cadrul proceselor de sterilizare, uscare, impregnare, degazificare, extrudare plastica si, nu in ultimul rand, celor de vidare. Modelele pompelor de vid de care dispune Tool & IT Distribution va asigura obtinerea celor mai bune rezultate in ceea ce priveste operatiunile mentionate si nu numai.

– mixere industriale: sunt folosite cu succes in cadrul unor industrii precum cea alimentara, farmaceutica, petrochimica, in cosmetica, ceramica, si multe altele. Mixerele sunt confectionate din materiale de calitate superioara pentru rezistenta in timp.

– motoare electrice: se pot utliza in industria chimica si petrochimica, industria lemnului, industria textila, industria petroliera, cosmetica, industria alimentara, industria constructoare de autovehicule, industria navala, industria de constructii civile si industriale, dar si pentru balastiere sau statii de beton.

Compania Tool & IT Distribution are ca si obiect de activitate importul si distributia de echipamente de pompare a apei, dar si de motoare, reductoare, mixere si statii de tratare/ epurare a apei. Produsele sunt destinate unor aplicatii industriale diverse, precum alimentarea cu apa sau transferul de apa din industria alimentara, hale industriale, sisteme de irigatii, alimentare cu apa potabila, industria chimica si altele. Furnizorii selectionati sunt cunoscuti peste hotare pentru calitatea si pretul echilibrat al fiecarui articol produs.

Date de contact:

Campina, Strada B.P Hasdeu nr.19A

Telefon: 0244 331530 / 0728 843481

Articol oferit de 2biz.ro.

Comments are closed.