Seomaxim – Servicii de optimizare pentru orice site!

seomaximOptimizarea site-ului e considerata de majoritatea webmasterilor ca fiind cea mai mare provocare si, totodata, responsabila de satisfactia lucrului bine facut. Concurenta din ce in ce mai mare si dorinta de a fi gasit in motoarele de cautare pentru un numar cat mai mare de cuvinte de cautare a facut ca acest domeniu sa fie unul al detaliilor. Pentru a ramane in top, site-ul dumneavoastra necesita o atentie importanta la detaliu pentru a captiva audienta. Pentru a va ajuta in acest sens, compania Seomaxim din Bucuresti, care are o experienta de peste 15 ani in programare web, promovare Google si gazduire web, va poate ajuta cu un pachet complet de servicii Seo de optimizare web.

Operatiunea de optimizare web reprezinta procesul prin care site-ul dumneavoastra este ajutat sa avanseze in paginile de rezultate Google/Yahoo/MSN. Acest lucru se realizeaza printr-o serie de tehnici mai mult sau mai putin cunoscute. Toate insa urmaresc acelasi lucru: cresterea traficului si a vizibilitatii site-ului. Probabil ca majoritatea dintre dumneavoastra va intrebati: cand aveti nevoie de optimizare? Ei bine, raspunsul este foarte simplu: atunci cand aveti o firma, un produs sau un serviciu lansat nou pe piata virtuala a internetului, se poate intampla ca domeniul dumneavoastra sa fie unul foarte competitiv. In acest caz, sute sau chiar mii de site-uri din domeniul respectiv vor fi deja inregistate in motoarele de cautare, cu o vechime variabila.

Treptat, in urma lansarii noului site, veti descoperi, probabil, cu surprindere ca acesta nu este de gasit pe internet sau ca doar anumite motoare de cautare va aduc traficul dorit. Dupa o analiza sumara puteti observa ca pentru cuvintele cheie care sperati sa va aduca trafic, site-ul dumneavoastra este pozitionat pe pagini de rezultate nevizitate de un internaut obisnuit. Statistic vorbind, in medie, o persoana navigheaza printre primele 3 pagini de rezultate si, deseori, ia decizia de a cumpara un produs sau un serviciu de la primele 10 oferte gasite, adica prima pagina de rezultate.

Serviciul de optimizare Seomaxim pentru motoarele de cautare este cel mai ieftin mod de a va promova  site-ul prin pachete de servicii Seo si de a genera trafic pentru site-ul dumneavoastra. De ce? Simplu: motoarele de cautare genereaza 75-90% din traficul unui site. Cifrele variaza de la caz la caz. Cel putin in etapa de inceput a unui site, aceste cifre tind spre 100%. Odata ce site-ul este popular, se vor inregistra mai multe vizite directe. Optimizarea web este un proces care va ajuta sa va mariti traficul. Continutul site-ului dvs. si strategia dvs. pot ajuta la cresterea ratei de conversie a unui vizitator intr-un client. Un site cu continut valoros si bine organizat va atrage clientii care vor reveni si mai tarziu.

Cele mai recente studii arata ca, in Romania exista peste 8 milioane de utilizatori de internet. Cei mai multi dintre acestia sunt detinatori de site-uri sau de bloguri, fie personale, fie pentru afacerea pe care o au. Avand in vedere ca accesul la internet a devenit din ce in ce mai util, piata online a impus anumite reguli pe care daca le respecti, motoarele de cautare iti ofera vizibilitate, te promoveaza, iar in caz contrar esti sanctionat. Cel mai la indemana mod de a te face cunoscut este procesul de optimizare site pe care firma Seomaxim ti-l ofera.

Iata cele mai importante avantaje ale serviciului de optimizare web de la Seomaxim:

– cresterea naturala si de lunga durata a traficului pe site-ul in cauza.

– cresterea vizibilitatii online a site-ului in cauza, ca urmare a acestei cresteri, marirea traficului anuntata la punctul anterior prezinta tendinte ascendente (cu cat mai multe persoane intra pe site din cauza maririi vizibilitatii acestuia, cu atat creste probabilitatea ca si mai multe persoane sa viziteze site-ul in cauza).

– cresterea ratei de conversiei– spre deosebire de metodele traditionale de a mari traficul unui site, aceasta metoda prezinta urmatoarea particularitate, aceea ca din numarul total de vizitatori ajunsi pe site-ul dumneavoastra, un procent mare dintre acestia sunt interesati direct de ce anume are de oferit site-ul respectiv. Ca atare, consecinta directa a ratei de conversie mare este cresterea probabilitatii ca un vizitator sa va devina client. Traficul obtinut pe aceasta cale nu este impresionant prin numar, ci prin calitate.

– durabilitate si stabilitate– si acesta este un avantaj vizavi de metodele traditionale de promovare in sensul ca: odata optimizat site-ul, rezultatele obtinute sunt durabile si tind sa fie cu mult mai stabile (asta si datorita stabilitatii motoarelor de cautare).

 

Date de contact: 

Str. Matei Basarab nr. 106, Sector 3, Bucuresti, Romania.

Telefon: 021 323 6666

 

Articol oferit de 2biz.ro!

 

Comments are closed.