Art Deco Zone-Amenajari interioare apartamente. Servicii all inclusiv, amenajari la cheie!

amenajari interioare apartamenteVisezi la un apartament amenajat ca din reviste? Doresti sa transformi un apartament banal intr-unul cu amenajari vintage, glamour, shabby chic sau minimalist? Afla ca pentru asta nu trebuie sa te inarmezi cu reviste de specialitate si nici nu trebuie sa investesti sume colosale in finisaje, mobilier si decoratiuni. Poti sa le ai pe toate la pachet, simplu, prin intermediul unor specialisti in materie de amenajari interioare apartamente.

Te-ai gandit la ideea unui apartament amenajat de la A la Z de catre un designer? Daca da, inseamna ca te preocupa confortul tau, motiv pentru care trebuie sa fii rasplatit cu servicii de top in domeniu. Art Deco Zone, firma specializata in domeniul amenajarilor interioare si-a propus sa-si puna amprenta pe confortul si stilul tau de viata. Cum? Simplu: prin amenajari interioare apartamente-un serviciu dedicat tuturor celor care stiu sa aprecieze frumosul!

Este mai simplu decat ti-ai imaginat vreodata! Contactezi Art Deco Zone si in urma unor discutii detaliate cu specialistii firmei, proiectul tau incepe sa prinda contur…3D! Mai exact, garantia obtinerii unor rezultate de-a dreptu’ spectaculoase este oferita de intocmirea unui proiect 3D in care clientul practic isi pune amprenta asupra locuintei. Fiecare detaliu este pus in valoare prin finisaje impecabile si…bineinteles, in pas cu cele mai noi tendinte in domeniu!

Noi construim frumosul!

 Amenajari interioare apartamente-Art Deco Zone.Transforma-ti caminul intr-un spatiu care sa te reprezinte. Solutia nr.1 in amenajari interioare!

amenajari interioare apartamentePentru ca o simpla casa sa devina ¨acasa¨, este nevoie de viziune, talent si o amprenta personala. Toate acestea se pot obtine prin intermediul unor amenajari interioare. Si cand spunem amenajari interioare nu ne referim la simpla zugravire in alb a apartamentului sau mutatul tabloului dintr-un cui in altul. Serviciile de amenajari interioare apartamente inseamna amenajari la cheie, amenajari complete!

Pana sa-ti incerci talentul in ale amenajarilor interioare, fii mai practic si alege o solutie care sa nu te solicite intr-atat de mult. Lasa-i pe altii sa se ocupe de amenajarea apartametului.Astfel,  tie nu-ti va ramane nimic altceva de facut decat sa te bucuri de rezultatul final. Poti sa fii prezent in timpul lucrarilor, sau poti sa dai directive direct prin telefon. Depinde doar de dorinta ta de a te implica sau nu in lucrare! Totul se bazeaza pe proiectul 3D discutat inainte cu clientul.

Art Deco Zone-Finisaje complete, amenajari pana in cele mai mici detalii

amenajari interioare apartamenteArt Deco Zone iti pune la dispozitie servicii de amenajari interioare apartamente complexe prin intermediul unei echipe bine organizate. Executam toata gama de finisaje (de la zugraveli, demolari, recompartimentari si montaj gresie, pana la montaj obiecte sanitare, zugraveli decorative si montaj ferestre termopan). De asemenea, ne ocupam in detaliu de decorarea propriu-zisa a apartamentului cu obiecte decorative, accesorii si mobilier. Asta numim noi amenajari interioare all inclusiv!

Cum vom imprima personalitatea ta in lucrarile de amenajare? Foarte simplu: pe baza informatiilor furnizate de tine cu privire la pasiunile tale, la culorile preferate, la hobby-uri, etc. Atunci cand pur si simplu nu esti hotarat, consilierii nostri iti vor veni in sprijin cu informatii si sfaturi utile. Va fi chiar distractiv!

Un alt avantaj pe care il obtii in urma colaborarii cu Art Deco Zone este pretul final. Inainte de inceperea lucrarilor se fac calculele necesare, se trage linie si se afla suma pe care trebuie sa o investesti in proiect. Astfel eviti cheltuielile neprevazute si bugetul depasit!

Art Deco Zone ofera servicii de amenajari interoare apartamente pentru toate tipurile de apartamente (indiferent de numarul de camere sau indiferent de arhitectura cladirii). Putem da nastere oricarui stil decorativ, fie ca este vorba de unul rustic, clasic, baroc sau contemporan. Pentru informatii suplimentare, acceseaza www.artdecozone.ro si contacteaza-ne.

 

Comments are closed.