Pro Kolekt – te ajută să-ți cunoști fiecare client

 ”Credit doar cu buletinul”. Vă mai amintiți această sintagmă pe care o vedeam pe toate canalele de televiziune, o auzeam la radio, o citeam prin ziare sau o vedeam pe toate panourile publicitare din orașe. Câtă încredere aveau marile lanțuri de magazine electronice în clienții lor ”credincioși” și cât de mare a fost dezamăgirea ulterioară. Fără să gândească măcar o secundă, românii s-au îmbulzit la marile supermarket-uri de electronice și electrocasnice și și-au împodobit casele cu produse de ultimă generație. De la sisteme audio de ultimul răcnet, televizoare cât peretele, laptopuri performante și până la toate tipurile de electrocasnice, compatrioții noștri au luat, doar cu buletinul, tot ce era posibil de pe rafturi.

Între timp, odată cu această mutare unidirecțională a bunurilor, care nu mai era acoperită la timp de datorii, iar în multe cazuri nu mai era niciodată acoperită, pe piața de profil din România și-au făcut simțită prezența treptat și firmele specializate pe riscul comercial. Una dintre acest firme din România este Pro Kolekt Credit Management Services București. Ca parte a grupului Pro Kolekt, prezent la nivel european în tarile din Europa de Sud-Est, această firmă are ca principal serviciu recuperarea extra-judiciară a datoriilor.

După cum spuneam și în introducere, marile companii aleg foarte des să ofere produsele și serviciile lor cu vânzare pe credit, oferind posibilitatea plății după un anumit interval de timp, după deviza ”iei acum, plătești la anul sau peste doi ani”. Trăind într-o țară cu un nivel de trai extrem de scăzut, în care veniturile locuitorilor sunt sub orice critică, clienții nu plătesc întotdeauna, numărul clienților „rău platnici”crescând treptat. Ei bine, în acest moment intervine Pro Kolekt, care, pe cale amiabilă, reușește să recupereze aceste sume restante.

Dacă nu vreți să ajungeți la această parte destul de neplăcută și de riscantă pentru integritatea afacerii dumneavoastră, Pro Kolekt întocmește și  rapoarte de bonitate. Pentru stabilitatea financiară a afacerii și minimizarea riscului de neplată, soluția ideală este să evaluați cu atenție bonitatea partenerilor de afaceri înainte de demararea tranzacțiilor comerciale cu aceștia. Pro Kolekt este furnizorul specializat de servicii de evaluare a companiilor din punct de vedere al riscului comercial, prin metodologia certificată și experiența îndelungată în domeniu.

Rapoartele de bonitate ale companiei reprezintă instrumente credibile și obiective care servesc la evaluarea unei companii din punct de vedere al stării, operațiunilor, profitabilităţii şi stabilității, incluzând toate datele necesare pentru controlul riscului implicat în relațiile de afaceri.

Pe lângă aceste rapoarte de bonitate fundamentale pentru cunoașterea unui client, firma din București mai oferă servicii de consultanță de afaceri, consultanță juridică și asistență pentru antreprenoriat sau extinderi în zona României și a Europei de Sud-Est. Prin urmare, veți avea parte de servicii eficiente în cazul apariției clienților incerți, dar și recomandări și analize ale potențialilor clienți care să va ajute sa evitați colaborarea cu entități care nu sunt sigure.

Datele de contact ale companiei: 

Nume: Pro Kolekt Credit Management Services Bucuresti SRL

Bd. Gheorghe Sincai nr. 9A, bl. 3A, sc. A, et. 8, ap. 23, Sector 4, 040312 Bucuresti

Tel: +4 021 335 77 87

Fax: +4 021 335 77 88

Email: office@prokolekt.ro

Internet: www.prokolekt.ro

În momentul în care veți contacta firma, menționați faptul că ați găsit-o pe site-ul 2biz.ro, pentru a obține cel mai bun preț.

 

Comments are closed.