Dutescu Profesional Cleaning sau cum sa beneficiezi de cele mai performante masini de maturat pardoseli impinse

masini de maturat pardoseli impinse

De ani de zile SC Dutescu Profesional Cleaning SRL este una dintre cele mai apreciate companii importatoare de masini de maturat pardoseli impinse. Astfel, este vorba de utilaje profesionale, care reusesc sa faca fata celor mai drastice cerinte din domeniu. In timp ce multe firme apeleaza la servicii profesionale de curatat, exista si companii care inteleg ca economisesc bani in momentul in care prefera sa isi cumpere ustensilele necesare pentru a face singuri curatenie.

Idei inedite pentru curatenie de lunga durata

Atunci cand vine vorba de masini de maturat pardoseli impinse acestea sunt dispozitive performante care functioneaza pe baterii si care pot sa ofere curatenia potrivita in orice situatie. Mai mult, fiecare utilaj comercializat de Dutescu Profesional Cleaning este important din Italia, fiind vorba de brandul Fiorentini Italia, unul dintre cele mai renumite din acest domeniu. Incercand sa aduca constant cele mai performante produse, care beneficiaza atat de garantie extinsa, cat si de performante extinse, compania de mai sus reusit sa isi demonstreze calitatile pe piata autohtona, mai ales in randul acelora care cauta intens masini de maturat pardoseli impinse.

Echipamente profesionale de curatare pentru folosinta indelungata

Fiecare echipament profesional propus de Dutescu Profesional Cleaning este construit astfel incat sa reziste o lunga perioada de timp fara sa se strice. Astfel, acestea sunt extrem de simple, conceptul de functionare fiind in proportie de 90% mecanic. In acest mod, sunt extrem de rezistente si de fiabile, fiind recomandate in special zonelor in care curatenia s-ar face cu dificultate intr-un alt mod, cum ar fi aeroporturi si gari. Produsele importate de brandul de mai sus se regasesc in tari din Europa, Rusia, Australia, China sau Japonia, acolo unde au reusit sa faca fata cu succes celor mai drastice cerinte. Indiferent de temperatura sau de conditii aceste masini de maturat pardoseli impinse au reusit sa isi faca treaba. De obicei, atunci cand sunt incarcate complete, acestea reusesc sa funtioneze timp de 3 ore fara sa fie conectate la priza, beneficiind de libertate maxima de miscare. Mai mult de atat, chiar daca au o greutate cuprinsa intre 30 si 50 de kilograme aceste dispozitive reusesc sa fie foarte usor de manevrat, dispunand de roti de ghidaj. Un aspect important se refera la fiabilitate. Deoarece au foarte putine partie electronice, fiind in mare parte mecanice, defectiunile acestora se pot repara cu usurinta. In acelasi timp, piesele de schimb se gasesc usor, fiind astfel vorba de o serie de utilaje care pot fi folosite pentru o perioada indelungata.

Masini de maturat pardoseli impinse usor de folosit si extrem de puternice

Dutescu Profesional Cleaning a reusit sa demonstreze ca si in Romania se pot face afaceri cu produse de calitate. Astfel, orice masini de maturat pardoseli impinse comercializate de aceasta companie sunt usor de folosit, chiar si de persoanele nepricepute, reusind sa isi faca treaba cu succes in orice situatie, indiferent de cantitatea de mizerie pe care o are de curatat. Pentru produse profesionale fiecare are nevoie de un partener de incredere.

 

 

Comments are closed.