Ijoo, una dintre cele mai bogate oferte in materie de cercei din argint

77c0a1b2a7bf1cfc1110ae53127646b1Sa recunoastem fetelor: iubim bijuteriile. Motivul? Sunt cele mai ¨fidele¨ accesorii si totodata cele mai de ajutor ¨artificii¨ atunci cand dorim un look wow! Daca inelele si colierele nu sunt un MUST la toate tinutele, cerceii sunt! Asadar, asigura-te ca ai cercei pentru intreaga garderoba.

Din colectia dedicata bijuteriilor si implicit, cerceilor, nu trebuie sa lipseasca cerceii din argint. Rafinati, valorosi prin estetica si usor de adaptat la orice tinuta vestimentara, cerceii din argint sunt obligatorii.

Fie ca vrei sa-ti imbogatesti colectia cu cercei din argint deosebiti, ori vrei sa faci un cadou inspirat celei mai importante femei din viata ta, Ijoo te inspira si totodata iti ofera posibilitatea sa alegi bijuterii de un rafinament aparte, la preturi bune. In plus, ai la dispozitie cea mai comoda metoda de achizitionare: comanda online. Astfel, cu doar cateva clickuri ai cercei din argint livrati direct la domiciliu, indiferent de orasul in care locuiesti!

Din oferta magazinului online Ijoo poti opta pentru o gama impresionanta de cercei din argint, printre care: cercei din argint cu cristale Swarovski, cercei din argint cu cristale cub zirconia, cercei din argint cu cristale fashion, cercei din argint pentru copii, cercei din argint cu pietre semipretioase, cercei din argint cu diferite accesorii,  dar si cercei din argint cu inchidere clasica  sau cu surub.

Cercei din argint-Un must have la orice tinuta!

Indiferent de trenduri, cerceii din argint raman o prioritate pentru doamnele si domnisoarele care vor sa arate impecabil la orice ora din zi si din noapte. Delicati sau statement, clasici sau avangardisti, ovali sau patrati, cerceii din argint completeaza tinutele de zi dar si pe cele de seara, asigurand un plus de feministate si un aer glamour.

Cum alegi cerceii din argint in functie de forma fetei?

Cum stii ce pereche de cercei sa cumperi? Simplu: este dragoste la prima vedere. Atentie insa, nu toate perechile de cercei te avantajeaza. Iata de ce criterii trebuie sa tii cont.

Daca ai fata in forma de inima: alege cerceii in forma de piramida, lati la baza. Optiuni la fel de inspirate sunt si cerceii candelabru dar si cei ovali. Evita, in schimb, cerceii de tip buton sau in forma de inima.

Daca ai fata patrata: cele mai inspirate modele de cercei sunt cele rotunde sau in forma de lacrima. Spune un ¨NU¨ hotarat cerceilor cu unghiuri ascutite.

Daca ai fata rotunda: afla ca esti o norocoasa. Poti purta orice model de cercei, indiferent de design. Totusi, mare atentie la cercei mari, rotunzi

Ijoo-Furnizor de idei..si cercei din argint in zeci de variante!

Consulta oferta Ijoo in materie de cercei din argint si afla ce model ti se potriveste. Magazinul online Ijoo dedica o intreaga colectie cerceilor din argint si iti propune cele mai in voga bijuterii pe care trebuie sa le ai in colectie.

Te rasfatam cu cercei din argint deosebiti, perfecti pentru o zi la birou, dar si pentru un eveniment cu staif. Poti comanda azi, maine sau oricand doresti sa fii in ton cu cele mai noi tendinte in domeniu. Magazinul online te asteapta cu una dintre cele mai bogate oferte in materie de cercei din argint. De pe www.ijoo.ro mai poti comanda si: seturi din argint, bratari, coliere, inele, pandantive, lanturi dar si alte bijuterii care te reprezinta!

Comments are closed.