Contacor Expert – servicii contabile avantajoase

Afacerea dumneavoastservicii contabilera are nevoie de un serviciu de contabilitate primara ireprosabil? Doriti o colaborare bazata pe incredere cu un partener profesionist din domeniul economico – financiar, care sa va ajute sa intocmiti si sa tineti evidenta tuturor documentelor contabile? Sunteti in cautarea unei firme care practica preturi avantajoase pentru serviciile de contabilitate oferite clientilor? Am o veste buna pentru dumneavoastra, raspunsul tuturor acestor intrebari este foarte simplu si reprezinta exact ceea ce cautati: Contacor Expert.

Ce este Contacor Expert si cum poate ajuta afacerea dumneavoastra?

Compania Contacor Expert este o societate de contabilitate, membra a CECCAR. Aceasta companie ofera clientilor persoane juridice servicii de contabilitate, consultanta in domeniul financiar – contabil, expertiza contabila si consultanta fiscala. Activitatea companiei bucurestene se adreseaza in mod special firmelor mici si mijlocii care isi doresc sa isi extinta activitatea si serviciile oferite. Evidenta datelor contabile tinuta de catre profesionistii companiei Contacor Expert ofera beneficii administratorilor firmelor, acestia avand mult mai mult timp sa isi conduca eficient afacerea si avand posibilitatea sa isi imbunatateasca activitatea si serviciile oferite.

Compania Contacor Expert vine si in ajutorul persoanelor ce doresc sa isi deschida o afacere, oferindu-le acestora tot ceea ce le trebuie pentru acest demers, dar si consultanta, acolo unde este cazul, pentru a lua cele mai bune decizii de inceput de drum.

Atuuri precum experienta in domeniu si numarul mare de clienti, recomanda compania bucuresteana ca fiind una de top pe piata de profil din Bucuresti. Pe langa aceste atuuri, “angrenajul” companiei este pus in miscare numai datorita profesionalismului, priceperii si seriozitatii contabililor ce fac parte din echipa Contacor Expert.

Ce presupune serviciul de evidenta contabila oferit firmelor mici si mijlocii de catre compania Contacor Expert? Servicii precum evidenta contabila completa a activitatilor firmei, inregistrarea documentelor primare, evidenta mijloacelor fixe, intocmirea jurnalului de vanzari si cumparari, inregistrarea tranzactiilor bancare si de casa, evidenta stocurilor de marfa, registrul fiscal, jurnal, bilantul sunt doar cateva dintre serviciile oferite clientilor. In linii mari, compania Contacor Expert este aliatul de care aveti nevoie pentru a intocmi, incheia si inregistra toate activitatile economico – financiare ale companiei dumneavoastra.

Pe langa aceste servicii de contabilitate, firma ofera clientilor si servicii de personal si salarizare: intocmirea statelor de plata si inregistrarea lor la ITM, intocmirea si depunerea registrelor de salariati, contracte de munca si intocmire si depunere de fise fiscale anuale.

Alte servicii precum obtinerea certificatelor fiscale si a avizelor, obtinerea certificatului constatator de la registrul comertului pe plan local si completarea ordinelor de plata la trezorerie sunt incluse in pachetul complet de servicii financiare de evidenta a contabilitatii pentru diferite firme mici si mijlocii.

Prin profesionalism si seriozitate, compania a reusit sa devina partener de incredere pentru colaboratorii sai, acestia fiind foarte multumiti de serviciile primite din partea companiei Contacor Expert.

Asadar, pentru servicii de evidenta a contabilitatii, alegeti ce este mai bun, alegeti Contacor Expert si veti fi placut suprinsi de calitatea serviciilor.

Date de contact:servicii contabile 

Denumire: Contacor Expert;

Telefon: 0744 65 02 63.

Puteti citi un articol interesant despre masinile de spalat vase accesand link-ul urmator: http://www.articolebiz.ro/?p=4269 .

Comments are closed.