Prese verticale pentru balotat deseuri – o solutie performanta de gestionare si compactare a acestora!

MK-1100_2-Kammer-freigestellt-+PersonManagementul deseurilor reprezinta, inca, una dintre problemele stringente de mediu cu care Romania se confrunta. Din fericire, multi operatori economici au inteles gravitatea “semnalului de alarma” tras in aceasta privinta inclusiv de catre Uniunea Europeana si au inceput sa ia masuri concrete de colectare, sortare si depozitare a deseurilor.

Pentru a nu ocupa prea mult spatiu, pana la ridicarea de catre o firma de profil, s-a pus problema unei modalitati eficiente de depozitare a acestora, solutia fiind reprezentata de prese pentru balotat deseuri. De unde le puteti achizitiona? De la compania Eko Linea din Bucuresti, importator si distribuitor al unei game variate de utilaje si echipamente de profil: prese pentru balotat deseuri (prese verticale, prese orizontale, prese pentru compactat butoaie metalice, prese cu legare automata tip canal), precontainere, prese stationare, prese brichetat, tocatoare pentru deseuri, statii de sortare si transfer deseuri. Utilajele sunt importate din cadrul Uniunii Europene si provin de la producatori renumiti in domeniu: MBT Gmbh, Strautmann Umwwltehnik Gmbh, Imabe Iberica, ABBA Pressen Gmbh, BLIK. Acestea sunt oferite atat spre vanzare, noi sau second-hand (sunt reconditionate si verificate, acordandu-se garantie de 12 luni), cat si spre inchiriere.

Prese balotat deseuri – rezistenta si fiabilitate

Eko Linea importa si comercializeaza prese de balotat pentru o serie variata de deseuri. Robuste, rezistente si fiabile, asigura performanta sporita in compactarea rapida, sigura si eficienta a deseurilor, reducand substantial dimensiunile acestora, astfel incat puteti optimiza spatiul de depozitare. Controlul hidraulic al usilor si ciclul de presare automat asigura o functionare simpla, fara a fi nevoie de interventii suplimentare. Scoaterea balotului din interiorul presei la finalul procesului este tot automata. In functie de necesitati, lungimea balotului poate fi reglata. Profilele laminate si materialul folosit in fabricarea camerei de presare, respectiv otel, ii confera acesteia durabilitate.

In functie de modul de incarcare, se impart in prese verticale si prese orizontale.

Eko Linea – tipuri de prese verticale comercializate

Eko Linea comercializeaza mai multe tipuri de prese verticale:

  • prese verticale unicamerale de capacitate micamodelele EK 700 Mini, EK 700 Extra si EK 800, producator Strautmann. Sunt utilizate pentru compactarea pet-urilor, cartonului si foliei
  • prese verticale unicamerale de capacitate medie – modelele EK 1109 si EK1107
  • prese verticale unicamerale de capacitate mare – PP1208. Timpul de comprimare este de 25 de secunde, iar greutate balotului poate ajunge pana la 550 kilograme
  • prese verticale multicamerale cu doua containereMK 1100 (greutatea balotului – maxim 250 de kilograme), MK 700 Standard (25 pana la 50 de kilograme greutarea balotului) si MK 700 Extra (40 – 60 de kilograme)

Dupa achizitionarea presei de care aveti nevoie, reprezentantii EkoLinea se ocupa de transportul acesteia pana la sediul firmei dumneavoastra, asigurandu-va si  servicii de montaj, service si instruire a personalului ce urmeaza sa foloseasca utilajul.

Pentru prese performante, ce asigura obtinerea celor mai bune rezultate in cadrul operatiunii de balotare a deseurilor, apelati cu incredere la modelele comercializate de catre Eko Linea! Pentru comenzi si detalii, reprezentantii companiei pot fi contactati telefonic 0753.055.040 (vanzari), 0756.025.052 (service), prin email – office@ekolinea.ro, sau prin intermediul formularului special de pe site. 

Comments are closed.