Plase antiinsecte eficiente de la Romcalli

Romcalli  – totul pentru fereastra ta!

Romcalli este o firma ce a luat nastere in anul 1993, avand ca obiect de activitate oferirea unor servicii complete in materie de sisteme de umbrire, usi de garaj, plase antiinsecte, mai exact producerea, comercializarea si montarea acestora.

Odata cu venirea caldurii apar si insectele care ne-ar putea intepa. De aceea va recomandam ca in anotimpurile calde sa aveti montate la ferestre plasele antiinsecte. Utilizarea acestor plase va rezolva problema, de a tine departe de casa voastra insectele si de asemenea veti putea lasa geamul deschis atat ziua cat si noaptea.

Plasele antiinsecte de la Romcalli sunt cele de tip rulou, astfel incat insectele nu au nicio posibilitate de a patrunde. Acestea beneficiaza de un sistem Genius, fiind printre cel mai fiabil sistem din cadrul pietei. Exista modele in culori diverse maro, alb dar care beneficiaza de un cadru metalic inchis.

Putem deosebi plase de tip rulou:

  • Cu actionare pe verticala: sunt formate din casete sau ghidaje ce au la baza aluminiul la care se adauga plasa din fibra. Plasele pot atinge inaltimi de pana la 2400 mm si latime de 2000 mm, in functie de caz. Se utilizeaza foarte usor datorita snurului, atat pentru deschidere cat si pentru inchidere. Perechea de opritori este foarte utila deoarece ajuta la fixarea lamelei de inchidere.
  • Cu actionare pe orizontala: acestea sunt ideale plaselor ce au latimi de pana la 3000 mm, deoarece ofera o protectie ridicata impotriva insectelor. Sunt confectionate din fibra de sticla gri.

Intretinere plaselor de antiinsecte

Praful se va curata cu:

  • laveta daca este vorba despre profil.
  • perie moale daca este vorba despre plasa.

La curatare nu se vor utiliza materiale aspre care ar putea dauna componentele vopsite.

Avantaje:

  • Materialele ce stau la baza confectionarii acestora sunt ecologice.
  • Eficienta sporita impotriva insectelor.
  • Realizarea unei ventilatii corespunzatoare.
  • Vizibilitate mare la exterior.
  • Prezinta o fiabilitate foarte mare.

Rulourile plasa sunt extrem de usor de utilizat, usor de curatat, iar pe timp de iarna daca acestea sunt infasurate in caseta lor de protectie care are rolul de a pastra plasa in conditii bune si de a o proteja impotriva schimbarilor meteorologice: inghet, depuneri de gheata.

Plasa tip rulouProdusele ce firma le are in portofoliu se pot executa la comanda la cerintele oricarui client. Raportul calitate pret este unul dintre factorii pe care ar trebui sa ii luati in seama in momentul in care va decideti sa va montati niste plase antiinsecte.

Profesionalismul, experienta in domeniu, materialele folosite sunt doar cateva dintre atuurile acestei firme. Este una dintre firmele cu grad ridicat de organizare, feedback-ul clientilor fiind foarte util in imbunatatirea partilor mai putin eficiente. Au avut numeroase colaborari printe care putem aminti: Universitatea din Craiova, Jandarmeria Sibiu, Universitatea Lucian Blaga, etc.

In cazul in care aveti intrebari nu ezitati sa luati legatura cu acestia, cu siguranta va vor oferi informatiile si sfaturile de care aveti nevoie pentru a lua o decizie cat mai buna, Romcalli fiind partenerul dumneavoastra pentru o perioada indelungata.

Alte articole la fel de interesante mai poti citi si aici.

Comments are closed.