Nutreturi combinate porci, nutritie de nota 10 de la Stefania

Nutreturi combinate porci, nutritie de nota 10 de la StefaniaFie ca esti persoana fizica si-ti doresti porci pentru carne sau pentru grasime in propria ta gospodarie intr-un timp cat mai scurt, fie ca esti persoana juridica si detii o ferma zootehnica de porcine, nutreturi combinate porci nu trebuie sa lipseasca din alimentatia animalelor tale. Acestea au marele avantaj de a asigura animalelor exact substantele nutritive de care au nevoie astfel incat sa se dezvolte armonios, oferind varietate in meniul zilnic, sanatate animalelor, o productie mai mare si mai rapida, cu mai putin efort din partea ta.

Ce sunt nutreturi combinate porci?

 

Inclusiv pentru alimentatia animalelor domestice este nevoie de amestecuri omogene complexe, adica de nutreturi combinate, realizate in conformitate cu specificul nutritional al animalului respectiv. Astfel, pentru porci exista nutreturi combinate porci care asigura alimentarea integrala a acestora. In comparatie cu amestecurile pe baza de cereale, nutreturi combinate porci asigura cresterea productivitatii.

Ce contin, de regula, nutreturi combinate porci? Componente biologice active, vitamine si substante nutritive care contribuie la cresterea si la productivitatea porcului. Amintim de premixurile active deosebit de importante in nutritia porcilor: hormoni, aminoacizi, fermenti, antioxidanti, saruri ale microelementelor si vitamine. Aceste premixuri au in compozitia lor nu mai putin de 3 elemente si un maxim de 30. Ele sunt echilibrate si sunt realizate in conformitate cu normele in vigoare.

De cate tipuri sunt nutreturi combinate porci? In ramura cresterii porcinelor, nutreturi combinate porci sunt esentiale si se impart in 4 mari categorii, dupa forma lor fizica:

1. Nutreturi combinate porci friabile;

2. Nutreturi combinate porci maruntite;

3. Nutreturi combinate porci componenta granulata;

4. Nutreturi combinate porci faina grisata.

In functie de scopul lor de intrebuintare, nutreturi combinate porci se impart in:

1. Componente concentrate. Sunt amestecuri de nutreturi combinate, sunt bogate in proteine, minerale si componente microaditive. Sunt nutreturi foarte bune pentru toate categoriile de porci;

2. Nutreturi de ratie integrala. Se intrebuinteaza indeosebi la fermele de porcine si asigura substantele nutritive ideale pentru porci, minerale si substantele biologice. Se folosesc pentru ingrasarea controlata cu diferite scopuri:

– Ingrasarea pentru grasime. In acest caz alimentatia trebuie sa contina mai putine proteine si mai multe glucide;

– Ingrasarea pentru carne. Pentru carne se foloseste ingrasarea cu becon, normele in vigoare fiind riguros respectate.

De unde cumpar nutreturi combinate porci?

 

Nutreturi combinate porci, varietate si preturi foarte bune, gasesti la Stefania, o companie producatoare din judetul Mehedinti. Si cum diversitatea in meniul zilnic al porcilor este Nutreturi combinate porci, nutritie de nota 10 de la Stefaniaimportanta pentru sanatatea acestora, cat si pentru o carne mai buna, Stefania pune accent pe acest aspect si-ti ofera nutreturi variate, ca sa ai de unde alege.

In functie de varsta animalelor, de anotimp, dar si de starea lor de sanatate, Stefania iti ofera solutii personalizate pentru o alimentatie corespunzatoare in raport cu nevoile fiecarui animal in parte.

Poti alege sortimente concentrate de nutreturi, granulate sau macinate ambalate in saci mai mici sau mai mari, de la 5 kg pana la 10, 30 sau 40 de kg, in functie de necesitati. Cu o experienta de 20 de ani in acest domeniu, Stefania iti ofera numai ce-i mai bun!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege nutreturi combinate porci de la Stefania. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Stefania? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0744-511.783 sau 0743-171.785.

Articol oferit de 2biz.ro.

Comments are closed.