Metacreative Act Project – De ce sa optati pentru constructia caselor din lemn?

casa-lemn1Cand vrem sa ne construim o locuinta trebuie sa stim ce fel de casa ni se potriveste cel mai bine noua si familiei noastre. In general, vorbim de doua tipuri de case, cele pe structura de lemn, respectiv cele pe structura de caramida. Lemnul inseamna un pret mai mic si o gama extinsa de avantaje estetice, economice, de izolatie, in timp ce structura de caramida are o durata de viata mai mare. In cazul in care doriti sa optati pentru varianta caselor de lemn, firma Metacreative Act Project construieste case din lemn in Ploiesti la cele mai inalte standarde de calitate. Aceste constructii prezinta mult mai multe avantaje decat constructiile clasice din BCA, caramida sau beton.

Compania Metacreative Act Project va face posibila construirea casei de vis in timp real si folosind cele mai bune materiale si echipamente. Construirea din lemn permite realizarea unei importante economii de energie. Pentru prelucrarea lemnului se folosesc mult mai putine resurse energetice decat pentru prelucrarea altor materiale de constructii ca beton, plastic, aluminiu sau otel. Lemnul este de 6 ori mai izolant decat caramida si de 15 ori mai izolant decat betonul, ceea ce conduce la importante economii de incalzire.

Resursele mari de lemn de care dispune Romania dar si deschiderea larga spre occident din ultimii ani au contribuit la aparitia pe piata romaneasca a numeroase materiale moderne complementare structurilor din lemn. Atat ca aspect exterior cat si la finisajele interioare, casa moderna pe structura de lemn realizata de Metacreative Act Project nu se deosebeste cu nimic de o casa, sa-i spunem traditionala – din caramidă. Evident, daca nu dorim sa accentuam aspectul rustic sau de vacanta, prin finisaje din lemn.

Casele din lemn Metacreative Act Project sunt perfect integrabile in zone  rezidentiale, finisajele exterioare fiind identice cu cele ale caselor cu structura din caramida. La interior se pot folosi cele mai  moderne  materiale de finisare, obiecte sanitare si de iluminat, iar la constructie nu sunteti dependent de anumite conditii meteorologice.

In momentul in care aveti dubii in ceea ce priveste ridicarea unei case din lemn, trebuie sa nu pierdeti din vedere faptul ca lemnul este un material de constructie performant. Nu ne putem imagina in ziua de astazi o constructie de calitate, cu o mare putere izolanta, altfel decat din lemn. Acesta nu este unicul beneficiu de care va veti putea bucura daca alegeti casele din lemn Metacreative Act Project. Iata intreaga lista de avantaje:

Confortul: o constructie din lemn imbunatateste confortul persoanelor care locuiesc in ea, datorita faptului ca peretii nu sunt reci si umezi. Nu uitati ca la construirea unei case traditionale se foloseste apa, iar peretii unei astfel de constructii se usuca in 10-24 luni. Mai mult, construind din lemn, castigati in jur de 5-7% de suprafata utila in raport cu o constructie umeda. De asemenea, lemnul permite o mare libertate arhitecturala la conceptia casei dumneavoastra.

 Rezistenta la cutremur: principiul de transmitere al greutatii este acelasi cu al structurilor in cadre, cu diferenta ca materialul folosit este lemnul, care este mult mai elastic comparativ cu materialele de constructii clasice. Acest fapt, impreuna cu greutatea proprie redusa permite constructiilor executate pe structura de lemn sa reziste la seisme cu magnitudine de peste 8 grade pe scara Richter.

Performantele logistice ale lemnului: constructiile din lemn se caracterizeaza printr-o pre-fabricare in uzina (usi, ferestre, sarpanta, osatura etc.). Transportul si montajul  acestor diferite elemente sunt relativ usoare. In  plus, rapiditatea cu care se monteaza o casa din lemn reduce in mod considerabil durata santierului. Va veti putea muta deci in noua casa, mult mai repede.

Durata lunga de viata a unei constructii din lemn: Trainicia unei constructii din lemn nu mai este de demonstrat. Anumite case sau ferme care dateaza din secolul al  XI-lea si exista si acum sunt exemple graitoare in acest sens.

Reprezentantii Metacreative Act Project sunt deschisi oricaror sugestii legate de constructia propriu-zisa astfel ca personalizarea caselor din lemn  va fi evidenta. Astfel, constructiile vor purta amprenta dumneavoastra pentru ca sa puteti fi multumiti de rezultatul final. Totodata, firma va garanteaza ca lucrarile realizate sunt la cele mai inalte standarde, intr-un timp record, la cele mai avantajoase preturi de pe piata de specialitate.

Pe langa constructii, Metacreative Act Project realizeaza  lucrari de amenajari interioare, servicii proiectare arhitectura, rezistenta, instalatii pentru locuinte, hale industriale, pensiuni, cladiri de birouri, obtinere de avize, expertize tehnice si consultanta.

Date de contact:

Ploiesti, Strada Curcubeului, nr. 19

Telefon: 0734 347 447 / 0762 427 371

Articol oferit de 2biz.ro!

Comments are closed.