Murnic si macaralele telescopice

Ce este o macara?

Macaraua este un utilaj ce are drept scop saltarea sau transportarea unor marfuri sau obiecte ce au o greutate considerabila. Actionata manual sau mecanic, este cel mai des intalnita in domeniul constructiilor de cladiri, poduri, etc. Ca si tipuri de modele putem mentiona: macarale plutitoare sau automatice.

Macararalele au avut o evolutie ascendenta. Daca primele modele se bazau pe forta animala sau cu ajutorul omului, in acest moment, o data cu dezvoltarea industriei s-a trecut de la lemn-materialul de baza in constructia acestora la fonta si otel.

Macaralele plutitoare, asa cum le spune si denumirea, este o instalatie ce se gaseste adesea in porturi, ce pluteste pe ape, avand ca si utilizare incarcarea, descarcarea sau transportarea unor marfuri cu o greutate mai mare.

Automacaraua este utilizata pentru ridicarea obiectelor ce au o greutate foarte mare, avand la baza un sistem hidraulic. Capacitatea macaralei de ridicare variaza in functie de raza, ceea ce inseamna ca forta macaralei scade o data cu cresterea razei.

Firma Murnic va pune la dispozitie urmatoarele:

Automacara Krupp 80 t– fabricata in anul 1992, cabina albastra, are ca si caractersitici tehnice: 2 motoare Mercedes 8 V, telescop hidraulic, inamtriculata in Romania, etc.

Automacaraua Faun 60 t– an de fabricatie 1996, telescop hidraulic, 2 motoare Mercedes 8 V, ISCIR, etc.

Automacara Liebherr 1050 50 t– fabricare 1988, culoare galben+albastru, telescop hidraulic, motor Mercedes, etc.

Inchirieri-macarale-telescopiPe langa aceste tipuri de macarale, firma Murnic va ofera posibilitatea de a inchiria macarale telescopice cu capacitati ce variaza intre 10-80 tone. Marcile disponibile puse spre comercializare de catre acestia sunt: Volvo, Faun, Krupp, etc. Macaralele telescopice sunt cele mai adecvate in santierele de constructii in materie de siguranta si precizie in transport-ridicare de materiale. Acestea au o mobilitate ridicata datorita capacitatilor variate de ridicare. Utilitatea lor se regaseste in lucrarile simple de incarcare-descarcare dar si in cele mai complexe precum cele ce apartin industriei eoliene si petrochimiei. Inchirierea se realizeaza pe zi sau chiar la ora (minim 4 ore), dar daca va intereseaza utilajele respective, le puteti chiar si achizitiona.

De ce Murnic? Pentru ca va pune la dispozitie o gama variate de produse, la cele mai accesibile preturi de pe piata. Echipa de profesionisti va sta la dispozitie in permanenta pentru a a va oferi toate tipurile de informatii de care aveti nevoie. Murnic este partenerul dumneavoastra de incredere si de  lunga durata. Nu ezitati sa luati legatura cu ei, va veti convinge ca ati facut alegerea cea mai buna!

Firma Murnic a fost infiintata in anul 1991 si are in componenta sa un personal specializat, conditii optime de lucru, cu hale, scule si utilaje dar si cu zona de agrement. Se pot lauda cu performanta dobandita in decursul a 20 ani, fara ca in cadrul firmei sa se inregistreze accident sau vreo reclamatie. In acest moment sunt in proces de constructie a unor hale moderne ce au la baza poduri rulante, care ulterior, vor fi puse la dispozitia clientilor spre inchiriere sau vanzare.

Murnic- stabilitate de durata!

Alte articole la fel de interesante, mai poti citi accesand link-ul urmator aici.

 

 

 

 

 

Comments are closed.