Aeromodel avion. 3 categorii aparte pentru copilul din tine

Aeromodel avion. 3 categorii aparte pentru copilul din tineFara doar si poate ca baietii viseaza sa aiba multe jucarii cum sunt masinile, robotii, navele spatiale si super eroii, dar si un aeromodel avion ar fi un cadou mai mult decat atragator. Bine, nici fetitele nu se lasa mai prejos, iar cand vine vorba despre avioane sau elicoptere si lor le plac, mai ales daca au telecomanda si le pot conduce chiar ele in zbor. Cert este ca daca esti copil iubesti aeromodelele de avioane si o colectie de astfel de jucarii ar fi un vis implinit.

Si cum nici adultii nu se lasa mai prejos si multi barbati in toata firea inca viseaza la aeromodele de avioane, Sierra Modellsport este magazinul in care visurile devin realitate, chiar si cele din copilarie.

Ce este un aeromodel avion?

 

Pentru necunoscatori, desigur, trebuie sa dam si o definite. Deci, un aeromodel de avion nu este altceva decat o macheta de avion sau macheta unui planor. Iar cand spui macheta, spui un avion real, insa in miniatura. Asadar este, pana la urma, o jucarie, un aeromodel avion este un avion adevarat in miniatura si este cu mult mai frumos si mai interesant decat o jucarica care doreste sa imite originalul.

Cui sunt destinate aeromodelele avion? Limita de varsta nu exista. De la copii si pana la oameni in toata firea, toata lumea se poate bucura de aeromodele avion. Poti sa fii un copil caruia ii plac avioanele sau poti sa fi un barbat adult ce colectioneaza astfel de articole, nu conteaza, un aeromodel avion este creat pentru toti iubitorii de avioane.

Insa, stiai ca la baza unui aeromodel avion sta sportul aviatic numit aeromodelism? Acesta proiecteaza, construieste si lanseaza aeromodelele fara o comanda directa a acestora. Aeromodelele sunt de 2 feluri: aeromodele statice si aeromodele zburatoare. Cele statice sunt copii identice ale unor avioane din prezent sau din trecut.

Aeromodelele zburatoare se impart la randul lor in mai multe categorii:

– aeromodele concepute special pentru zbor liber;

– aeromodele captive sau controlate prin cabluri;

– aeromodele controlate la perfectie prin undele radio;

– aeromodele cu motor electric;

– machete;

– aerostate.

De unde cumpar un aeromodel avion?

 

Sierra Modellsport este Raiul aeromodelelor de avioane. Acest magazin online are pentru tine o oferta variata, dupa cum urmeaza:

1. Aeromodele cu o anvergura mai mica de 1.0 m. In aceasta categorie vei gasi mai multe modele de aeromodele de avion 50% prefabricate. Tie, ca si utilizator, iti revine sarcina de aAeromodel avion. 3 categorii aparte pentru copilul din tine1 lipi diverse piese si apoi esti gata de zbor.

2. Aeromodele cu anvergura cuprinsa intre 1.0 si 1.5 m. Modele deosebite la preturi atractive te asteapta numai in magazinul online Sierra Modellsport. Distractia va fi pe cinste!

3. Aeromodele cu o anvergura mai mare de 1.5 m. Este vorba despre modele deosebite care vor bucura pe orice copil, fie el mic sau mare.

Toate aeromodelele avion propuse de Sierra Modellsport sunt de calitate superioara, performantele sunt de exceptie, iar designul este unul mai mult decat atractiv. Iar in ceea ce priveste comanda, aceasta se face usor, online. In timp scurt, 1-2 zile, un curier iti va livra aeromodelul mult visat si te poti distra pe cinste.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege un aeromodel avion de la Sierra Modellsport. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Sierra Modellsport? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0720-408.408 sau trimite un e-mail pe adresa mira@sierra.ro.

Articol oferit de 2biz.ro 

Comments are closed.