Hufmed iti propune consumabile laborator medical de calitate superioara

Pentru consumabile laborator medical, consumabile de calitate superioara oferite la preturi bune, Hufmed iti vine in ajutor cu 8 categorii aparte de astfel de consumabile printre care enumeram acele, coagulare Na Citrat, plasturi, stripuri urina, tuburi de recoltare si vacutrainere.

Consumabile laborator medical de la Hufmed, calitate si preturi bune

 

Hufmed iti propune consumabile laborator medical de calitate superioaraUn laborator medical trebuie sa fie dotat in permanenta cu diferite consumabile laborator medical de baza. Pentru dotarea cat mai simpla si mai rapida, Hufmed iti vine in ajutor cu numeroase produse.

Hufmed este un distribuitor recunoscut in Romania in ceea ce priveste consumabilele si echipamentele medicale, venind in sprijinul tuturor unitatilor medicale.

Toate consumabilele sunt de calitate superioara, sunt oferite la un pret bun si respecta legislatia in domeniu.

8 categorii de baza consumabile laborator medical

 

Orice laborator medical are nevoie de urmatoarele categorii de consumabile laborator medical:

1. Ace pentru recoltare. Sunt speciale pentru recoltarea sangelui, sunt sterile, sunt prevazute cu manson de cauciuc, dar si cu capac protector. Marcajul CE iti confirma calitatea lor indiscutabila. Sunt oferite de catre Hufmed in pungi de cate 100 de astfel de consumabile laborator medical, iar pretul este unul foarte bun. Grosimea este diferita, in functie de necesitati.

2. Coagulare Na Citrat. Si acest produs se vinde in cutii de cate 100 de bucati la un pret atragator. Acestea se folosesc pentru studiile de coagulare. Se identifica usor datorita capacului lor bleu. Fiecare tub contine o solutie de citrat tamponat ce se foloseste ca anticoagulant in studiile de coagulare.

3. Plasturi injectii. Rotunzi sau transparenti, acesti plasturi sunt utilizati pentru izolarea zonei dupa efectuarea unei injectii. Sunt ambalati individual si apartin producatorului de renume Matopat. Se pot utiliza chiar si pentru rani minore, izoland zona si ferind-o de infectii.

4. Stripuri urina. Sunt ambalate in cutii de cate 100 de bucati la un pret accesibil. Aceste stripuri urinare sunt de calitate superioara si-ti ofera rezultate precise, clare, intr-un timp foarte scurt, intre 30 de secunde si 2 minute. Cum se interpreteaza rezultatele? Prin compararea vizuala a culorilor afisate pe aceste stripuri urinare, ajutandu-te de catre un tabel de culori prevazut chiar pe tubul de stripuri. Culorile sunt usor de citit, se folosesc foarte simplu si rapid, utilizarea este flexibila, sunt ergonomice si nu permit amestecarea dintre sange si glucoza.

5. Tub recoltare clot activator. Sunt tuburi de colectie sangvina realizate din plastic rezistent si un vacuum fix predeterminat. Toate tuburile oferite de catre Hufmed sunt dotate cu un sistem performant si patentat de inchidere care te lasa sa inserezi foarte usor si rapid acul de recoltare. Aceste tuburi sunt etichetate dupa standardele intenationale aflate in vigoare. Se gasesc de cumparat marimi diferite.

6. Tub recoltare hematologie. Sunt tuburi din plastic, vidate, utilizate pentru recoltarea sangelui pentru efectuarea de hematologie. Capacele sunt mov, pentru a nu fi incurcate cuHufmed iti propune consumabile laborator medical de calitate superioara1 alte consumabile laborator medical si au marimi diferite.

7. Tub recoltare pentru VSH. Se folosesc pentru a se masura viteza de sedimentare a hematiilor sau, pe scurt, VSH. Tuburile nu trebuie deschise pentru transferul sangelui sau pipetare.

8. Vacutainer. Sunt tuburi de colectare a sangelui denumite Vacutainer. Este vorba despre o sticla sterila sau despre un tub de plastic cu capac care permite crearea unui vid interior pentru un mediu perfect steril.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege consumabile laborator medical de la Hufmed. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul online si produsele Hufmed? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0751-500.500 sau trimite un e-mail pe adresa office@hufmed.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Comments are closed.