Imperial Glass- Expertul produselor din sticla securizata

a17b39db677853ebfc540b2e14bcc902Vrei sa adaugi un plus de eleganta casei tale? Doresti ca biroul tau sa se remarce printr-un design inedit? Esti adeptul ultimelor tendinte in materie de amenajari interioare? Afla ca poti obtine un efect spectaculos cu ajutorul unor detalii menite sa atraga atentia si sa personalizeze orice spatiu: usile din sticla securizata. Acestea nu numai ca se remarca la capitolul stil, ci ofera si o rezistenta deosebita. Asadar, profita de avantajele unui produs aflat la mare cautare in randul celor care apreciaza frumosul si apeleaza la Imperial Glass, expertul produselor din sticla securizata.

Usile din sticla securizata-un must-have in materie de design interior

Oricine isi doreste un camin confortabil si totodata, aspectuos. Chiar daca multi sunt cei care investesc mult pentru a obtine efectul dorit, exista insa alternative mult mai eficiente si mai putin costisitoare pentru ca rezultatul sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi. Plecand de la idea ca detaliile sunt cele care fac diferenta, este de inteles de ce usile din sticla securizata se bucura de o asemenea popularitate. Atunci cand vine vorba de amenajarea unui spatiu, majoritatea dintre noi ne axam doar asupra elementelor clasice, fie ca este vorba de mobilier ori decoratinui, in timp ce detalii cu adevarat importante sunt neglijate. Astfel, usile, elemente centrale, ce asigura un impact vizual mare, sunt responsabile pentru armonia unei incaperi. Alese cu atentie, acestea pot crea un efect spectaculos si pot atrage atentia tuturor celor care vor trece pragul casei tale. Cu alte cuvinte, daca iti doresti un camin modern, opteaza pentru usile din sticla securizata. Dincolo de aspectul sau, o astfel de usa ofera transparenta si luminozitatea de care ai nevoie. Mai mult decat atat, chiar daca sticla, la o prima vedere, este un material fragil, o usa confectionata din sticla securizata se remarca, in primul rand, prin rezistenta excelenta. Un alt avantaj este acela ca, usile din sticla securizata se adapteaza oricarui stil de decor, fie ca este vorba de stil clasic, contemporan sau minimalist.

Usile din sticla securizata sunt ideale nu numai pentru camine, ci si pentru birouri, saloane de infrumusetare, centre comerciale, banci, sali de conferinta, etc. Pentru spatiile deschise, o alternativa eleganta la folosirea peretilor de rigips, o reprezinta compartimentarea cu pereti de sticla intrucat acestia confera transparenta, comunicare, lasand totodata, lumina sa treaca in spatiile largi.

Imperial Glass, furnizorul de stil

Imperial Glass, iti pune la dispozitie o gama diversificata de usi sticla securizata, care impresioneaza prin design si rezistenta mecanica sporita. Cu alte cuvinte, Imperial Glass este solutia perfecta pentru ca tu sa te bucuri de eleganta, rafinament si stil. Tipurile de usi din sticla securizata pe care le comercializam sunt: usi din sticla batante, glisante sau culisante si usi din sticla tip armonica, precum si pereti mobili, toate la preturi excelente. Mai mult, usile batante pot fi montate cu amortizor in pardoseala, pe toc de aluminiu, ori din lemn, sau cu balamale laterale. Un argument in plus ce vine sa confirme calitatea produselor oferite de Imperial Glass, este acela ca, usile sunt furnizate de la importanti producatori in domeniu, precum Dorma si multi altii.

Printre produsele comercializate de compania Imperial Glass, cu sediul in Oradea, se numara: cabine de dus, paravane din sticla, usi, pereti, pardosele, scari, balustrade, mobilier si multe altele. Si pentru ca tu sa te bucuri de servicii complete, afla ca Imperial Glass iti ofera si servicii de securizare a sticlei, laminare, slefuire, servicii de sablare a sticlei si prelucrare CNC. Pentru mai multe informatii, poti vizita show-room-ul Imperial Glass din Oradea sau poti accesa pagina noastra de internet.

Comments are closed.