Hidroizolatii – lucrari pentru impermeabilitate

hidroizolatii

Hidroizolatii sunt un tip de lucrari de constructii, care ofera incaperilor, cladirilor si altor constructii impermeabilitate. Ele sunt destinate pentru protectia impotriva lichidelor in structurile subterane si subacvatice (subsoluri, mine, puturi si altele) si pentu protectia impotriva scurgerilor de apa tehnica (piscine, rezervoare de apa, etc.). Impermeabilizarea este necesara pentru a asigura functionarea normala a cladirilor, structurilor si echipamentelor. Hidroizolatiile de calitate inalta vor permite sa crestem durata de viata a structurii, de a pastra confortul in incaperi, sa asiguram o izolare termica a cladirilor pentru intreaga perioada de serviciu, prevenim distrugerea prematura a fundatiei cladirii.

Servicii si materiale de calitate pentru hidroizolatii

Impermeabilizarea este un complex de lucrari de instalare a materialelor de hidroizlare. In functie de materialele utilizate, lucrarile de hidroizolatii se pot deosebi intre ele dupa complexitatea lor, pericolul si echipamentul tehnic necesar. In prezent alegerea materialelor pentru lucrarile de hidroizolatii este foarte larga si pentru fiecare tip de finisare se poate alege compozitia materialului utilizat, durata de viata, nivelul necesar al izolatiei si pretul lor. Dar este important de mentionat ca alegerea optima a materialelor de hidroizolatii depinde de conditiile viitoare de exploatare, compozitia solului si proximitatea apelor freatice. Deci pentru a face selectia finala este nevoie de a consulta specialistii si anume MINCON este prietenul d-voastra care in functie de complexitatea lucrarilor vor alege sistemul optim pentru proiectul d-voastra in vederea obtinerii calitatii si a unei garantii de lunga durata. Materialele din categoria profesionala si personalul specializat vor oferi doar service ce corespund standartelor impuse in executarea acestor lucrari.

Hidroizolatii pentru protejari si protectii

Compania noastra executa lucrari de hidroizolatii pentru a impiedica distrugerea fundatiei si prelungirea duratei de functionare, pentru a proteja constructiile metalice de coroziune, pentru a proteja straturile izolatoare de pe acoperis si fatada, pentru a preveni patrunderea umezelii din exterior prin peretii cladirilor, pentru a preveni scurgerea intre etaje. Lucrarile de hidroizolatii sunt realizate in functie de tipul de constructie, indiferent daca este de suprafata sau subterana. In functie de preferinta clientului, echipa noastra pune in opera lucrari profesioniste de hidroizolatii cu membrane bituminoase termosudabile de tip APP sau SBS importate de la producatori cu renume din Italia, Germania si Franta. Lucrarile realizate cu aceste materiale sunt durabile si extrem de eficiente daca se respecta anumite reguli de baza, ce se aplica totodata in cazul oricarei operatiuni de acest gen, indifirent de tipul materialului ce este utilizat.

Hidroizolatii cu MINCON

Fie ca este vorba de hidroizolatii membrana bituminoasa, hidroizolatii poliuretanice sau o hidroizolatie PVC, una din firmele, care va sta la dispozitie pentu executia tuturor lucrarilor este MINCON. Calitatea materialelor este esentiala pentru obtinerea unei hidroizolatii pe masura, insa si executia propriu – zisa este un aspect care influenteaza lucrarea finala. Cu noi aveti garantia calitatii atat in ceea ce priveste materialele utilizate cat si a operatiunii in sine de hidroizolare. Aceste lucruri sunt asigurate de colaborarea cu producatorii renumiti din domeniu pentru obtinera materialelor, respectiv personalul calificat, experienta in domeniu si echipamentele performante pe care MINCON le detine

Comments are closed.