Firma colectare deseuri pentru toata Romania!

Firma colectare deseuri pentru toata Romania!Stiai ca romanii, din toata Uniunea Europeana, produc cel mai putin gunoi alaturi de Cehia, Polonia, Slovacia si Letonia, insa in ceea ce priveste reciclarea, ne aflam pe penultimul loc la nivelul intregului bloc comunitar? Din totalul deseurilor municipale doar 1% sunt reciclate, restul deseurilor se intorc inapoi la gropile de gunoi unde vin depozitate. In schimb, cei mai mari poluatori din Uniunea Europeana sunt Danemarca, Irlanda si Cipru, insa aceasta statistica nu ne incalzeste deloc, mai ales atunci cand vine vorba despre deseurile periculoase. Din fericire, si in Romania exista o firma colectare deseuri care se ocupa atat de colectarea deseurilor periculoase, cat si a celor nepericuloase.

B-Oil Recycle, firma colectare deseuri din Stefanestii de Jos

 

Romania nu este o tara care se poate mandri cu un sistem de reciclare foarte bine pus la punct cum ar fi cazul Germaniei, Belgiei sau Suediei. Aceste tari produc destul de multe deseuri, insa se ocupa si de reciclarea lor. Tari precum Austria si Italia folosesc foarte mult compostul ca metoda de reciclare, iar Danemarca si Olanda au optat pentru incinerarea deseurilor.

Chiar daca lucrurile nu sunt prea roz pentru Romania atunci cand vine vorba de reciclare, putem spune ca in ultimii ani a inceput sa se miste cate ceva si in tara noastra. Iar in ajutorul romanilor de pretutindeni au venit firme de colectare deseuri precum B-Oil Recycle, o firma din Stefanestii de Jos ce doreste protejarea corespunzatoare a mediului inconjurator.

B-Oil Recycle se ocupa atat de colectarea deseurilor din toata Romania, cat si de gestionarea lor optima, dar si de lucrari de ecologizare. B-Oil Recycle, firma colectare deseuri, este autorizata de catre Agentia de Protectia Mediului pentru acest gen de servicii, totul desfasurandu-se conform legii.

Firma colectare deseuri si 6 servicii de top

 

Ce servicii de colectare deseuri iti propune B-Oil Recycle? Amintim de:

1. Colectare deseuri plastice. Plasticul este unul dintre cele mai raspandite deseuri, fiind totodata si unul dintre cele mai greu degradabile deseuri. B-Oil Recycle se ocupa de colectarea deseurilor din plastic, care vor fi mai apoi valorificate.

2. Colectare deseuri electrice. Electrocasnice si televizoare, aparate de mari sau mici dimensiuni sau diverse instrumente de monitorizare, toate sunt colectate de catre B-Oil Recycle.

3. Colectare deseuri electronice. Indiferent de cantitatea de deseuri electronice de colectat, B-Oil Recycle face fata oricarei provocari.

4. Colectare deseuri feroase. Fier sau otel, echipa B-Oil Recycle are grija de colectarea, transportul si valorificarea acestui tip de deseu.Firma colectare deseuri pentru toata Romania!1

5. Colectare deseuri neferoase. Zinc, plumb, aluminiu, alama, bronz sau cupru, toate aceste deseuri neferoase trebuie colectate, iar B-Oil Recycle o face in locul tau.

6. Colectare deseuri periculoase. Aceasta categorie aparte trebuie tratata cu maxim de responsabilitate. Deseuri petroliere, uleiuri uzate, emuslii, anvelope sau filtre de ulei uzate sunt colectate de catre B-Oil Recycle.

Daca ai si tu nevoie de unul dintre aceste servicii, B-Oil Recycle, firma colectare deseuri, se ocupa cu maxim de profesionalism de tot ce trebuie. Nu conteaza ca esti din Bucuresti, din Constanta sau din Maramures, B-Oil Recycle se ocupa de reciclare in toata tara. Ce se intampla dupa etapa de colectare a deseurilor? Urmeaza transportarea la centrele de reciclare si apoi valorificarea lor.

Daca vrei sa fii si tu partas la schimbare, alege firma colectare deseuri B-Oil Recycle. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile B-Oil Recycle? Pentru detalii, suna la numarul 0737-412.840 sau trimite un e-mail pe adresa office@reciclare-uleiuriuzate.ro.

Articol oferit de 2biz.ro 

Comments are closed.