eView iti ofera camere monitorizare auto!

Monitorizare-video-la-distanta-CGWS0Una dintre pasiunile soferilor auto de pretutindeni este sa isi achizitioneze autoturisme cat mai avansate din punct de vedere al noilor tehologii, pentru a avea parte de confort. Desigur, cu cat un autoturism are in componenta sa mai multe dotari, intervine si nevoia de a ne proteja bunurile, prin utilizarea unui sistem de supraveghere video. In acest scop, eView iti pune la dispozitie camere pentru monitorizare auto!

Desigur, camerele de monitorizare auto pot fi utilizate atat in cazul autoturismelor personale, cat si in cazul mijloacelor de transport in comun, cum ar fi :

–         Autobuze

–         Microbuze

–         Trenuri

–         Metrouri

…si multe altele. Camerele de monitorizare auto vor fi amplasate inauntrul autovehiculului, intr-un punct care le va asigura o vizibilitate cat mai buna asupra interiorului masinii (si nu numai). Astfe, vei putea verifica la orice ora starea masinii tale, fara a fi nevoit sa iti parasesti locuinta.

Camera de monitorizare auto va fi conectata la un server de stocare performant, ceea ce iti va permite sa vizualizezi imaginile in timp real. Astfel, vei putea utiliza apicatia oferita de eView pentru a-ti verifica masina, indiferent de locul in care te aflii: acasa, la birou, in vacant si chiar in ata localitate! Mai mult decat atat, informatiile vor fi stocate intr-o arhiva, pentru a putea fi revizualizate in caz de nevoie.

Camerele de monitorizare auto sunt solutia optima in cazul in care masina ta reprezinta o adevarata investitie din punct de vedere financiar si doresti sa eviti riscurile pe care le implica pozitionarea unei masini destul de scumpe intr-un loc public: furtul, vandalizarea etc. Astfel, in cazul in care exista persoane cu intentii mai putin onorabile, ce doresc sa iti provoace pagube, vei putea demasca in cel mai scurt timp faptasii.

Dupa cum am precizat si la inceputul acestui articol, utilizarea unei camere de monitorizare auto se poate dovedi a fi benefica nu doar pentru proprietarii autoturismelor, ci si pentru soferii si calatorii mijloacelor de transport in comun. Prezenta unei camere intr-un mijloc de transport in comun va avea o serie de avantaje:

–         Prezenta camerelor va descuraja furturile

–         Calatorii vor fi mai constiinciosi in ceea ce priveste validarea calatoriei

–         Eventualele furturi vor fi demascate usor, iar faptasii vor raspunde in fata legii, datorita identificarii acestora cu ajutorul imaginilor stocate in arhive

–         Prezenta camerelor va descuraja vandalizarea mijloacelor de transport

Alege utilizarea unei camere monitorizare auto eView pentru a descuraja actiunile rau-voitorilor asupra autoturismului tau! Pe langa serviciile de monitorizare video, compania eView iti sta la dispozitie cu o serie vasta de servicii din domeniul IT: servicii mentenanta, software la comanda, consutanta IT&C, retele intranet si multe altele. Firma noastra iti ofera o mutitudine de oferte si abonamente, pentru ca tu sa ai posibilitatea de a alege varianta potrivita tie sau firmei tale!

Pentru a plasa o comanda sau pentru a obtine mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite in cadrul firmei noastre, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos (sau completand formularul de contact pe care il poti gasi in cadrul site-ului nostru):

eView, date de contact:

Tel:
0733 755 545
0740 169 728
e-mail: office@eview.ro

Articol oferit de 2biz.ro.

Comments are closed.