Eurotopserv iti ofera servicii de deratizare!

Deratizare-Bucuresti-CWdu0    Problema rozatoarelor este una foarte des intalnita, luand in considerare modul rapid prin care acestea se inmultesc. Din nefericire, convietuirea in liniste si pace a oamenilor impreuna cu rozatoarele este imposibila, deoarece acestea din urma sunt purtatoare de boli si aduc o multime de pagube materiale. Prin urmare, singurul lucru care iti ramane de facut in momentul in care ai aflat ca ai rozatoare in imprejurimi este sa gasesti o metoda prin care sa poti scapa cat mai rapid de riscurile care vin odata cu aceste daunatoare. Cea mai buna solutie pe care o ai la dispozitie este cea mai apropiata firma de deratizare; in cazul in care  te afli in capitala, iti recomadam sa apelezi la serviciile de deratizare Bucuresti oferite de Eurotopserv!

Care este importanta deratizarii?

Deratizarea reprezinta, in fapt, o multitudine de metode de prevenire si combatere a infestarii cu sobolani, soareci si alte rozatoare. Rozatoarele sunt recunoscute pentru viteza cu care se inmultesc; de aceea, este foarte important atat sa previi aparitia acestora, pe cat este de important sa le distrugi odata ce au aparut. Pe langa faptul ca rozatoarele nu sunt tocmai cele mai dragalase animale (exista foarte putine persoane care sa nu aiba retineri in momentul in care vad un astfel de specimen), acestea sunt purtatoare de nenumarate boli care pot fi transmise extrem de usor, in special copiilor si animalelor de companie.

Este recomandat ca procesele de deratizare sa aiba loc de doua ori pe an in cazul spatiilor supuse la acest risc; o data primavara si o data toamna. Desigur, in caz de nevoie, deratizarea poate fi executata si in timpul anului; acel tip de deratizare fiind deratizarea de intretinere. Exista o serie vasta de spatii care pot fi supuse proceselor de deratizare: scoli, depozite agro-alimentare, spatii comerciale, birouri, institutii publice, spatii de productie, dar si spatii exterioare.

Serviciile de deratizare oferite de Eurotopserv

Firma Eurotopserv utilizeaza metode eficiente de combatere a rozatoarelor, aplicand atat masuri preventive cat si masura curative; astfel, vei scapa pe viitor de problema cu rozatoarele si cu agentii patogeni. In scopul deratizarii, firma noastra poate utiliza o gama vasta de substante, cum ar fi :

–         Cereale – de exemplu, porumb sau orez; acestea urmeaza a fi amestecate cu diverse substante si arome care sa atraga rozatoarele

–         Momeli parafinate – acest tip de momeala este utilizat in locurile cu umiditate crescuta, cum ar fi canale, santuri, conducte etc.

–         Momeli proaspete  – momelile proaspete vor fi cele mai eficiente si vor oferi rezultate imediate deoarece compozitia lor contine substante precum faina, grasimi animale, grasimi vegetale, substante care fac parte din “meniul” preferat al rozatoarelor.

Eurotopserv foloseste mai multe mijloace de realizare a deratizarii, in functie de spatiul vizat. Astfel, poti opta pentru o deratizare prin mijloace mecanice ( cum ar fi statiile de intoxicare si anume cursele sau sapcanele pentru soareci), mijloace fizice ( in aceasta categorie intra ultrasunetele, ideale pentru izgonirea sobolanilor dar si undele electromagnetice a caror actiune poate duce la moartea rozatoarelor) si mijloace chimice (raticidele). In plus, serviciile noastre nu sunt oferite doar locuitorilor capitalei ci si persoanelor din Galati, Braila, Tulcea, Vrancea, Constanta, Ialomita, Buzau, Calarasi.

Alege servicii de deratizare Bucuresti Eurotopserv! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.eurotopserv.ro!

Comments are closed.