Dezinsectie Arad cu Medinet Hygiene

Dezinsectie Arad cu  Medinet HygieneDezinsectia se refera la combaterea si distrugerea insectelor si paianjenilor. Scopul dezinsectiei este de a preveni bolile contagioase pe care aceste insecte le pot transmite. Tocmai pentru a evita raspandirea acestor boli este necesar ca macar o data pe an sa se faca dezinsectia locuintei, fie ca vorbim despre propria casa, fie ca este vorba despre spatii publice precum mall-urile, cafenelele, hotelurile, spitalele si orice institutie care lucreaza in domeniul alimentar. Aceste masuri de igiena trebuie luate cu mare bagare de seama si trebuie efectuate cu constiinciozitate. O firma care se ocupa cu dezinsectia se numeste Medinet Hygiene si poti apela cu incredere la serviciile acesteia, deoarece da dovada de foarte mult profesionalsim in tot ceea ce face.

Despre dezinsectie

Dezinsectia este procedeul prin care se distrug insectele daunatoare si parazite, cu ajutorul de substante insecticide.

Dezinsectia presupune urmatoarele avantaje:
1. Completeaza si chiar inlocuieste dezinfectia;
2. Realizeaza un mediu igienic;
3. Imbunatateste activitatea agricola si zootehnica;
4. Ajuta la conservarea de alimente.

Dezinsectia poate fi impartita astfel:
– Dezinsectia preventiva. Scopul acesteia este de a indeparta posibilitatea de multiplicare a insectelor daunatoare si astfel a bolilor pe care acestea le pot transmite.
– Dezinsectia de combatere presupune distrugerea sau indepartarea insectelor.

Dezinsectia se poate face in mai multe moduri:
• Dezinsectie prin pulverizare. Aceasta se face cu pompa mecanica si are la baza diluarea substantelor active in apa. Dilutia este diferita in functie de producator si de gradul de infestare. Solutia se pulverizeaza la baza peretilor, a usilor si a ferestrelor. Se pulverizeaza si la gurile de canalizare.
Dezinsectie cu atomizatorul. Se realizeaza tot prin pulverizare. Acest procedeu este folosit pentru spatile mari. Si in acest caz solutia se dilueaza in apa si apoi se pulverizeaza pe zona infestata.

Medinet Hygiene Consulting dispune de aparate performante pentru dezinsectie precum nebulizatoarele de ceata rece si de ceata calda. Substantele si consumabilele folosite sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii.

Societatea foloseste urmatoarele substante:
1. Pentru interior:
– Forttox TP Plus – insecticid de soc, biodegradabil;
– Forttox CPE – insecticid de soc, inodor si biodegradabil;
– Extratox Eco Plus – insecticid de soc;
– Maxforce IC – insecticid pentru combaterea coleopterelor;
– Maxforece Quantum – este destinat furnicilor;
2. Pentru exterior:
– Getox – insecticid de soc;
– Supertox – insecticid adulticid si larvicid.

Despre Medinet Hygiene

Medinet Hygiene Consulting a luat nastere in orasul Arad din nevoia de a oferi servicii de calitate tuturor locuitorilor. Domeniul principal de Dezinsectie Arad cu  Medinet Hygiene1activitate al companiei este cel al curateniei, referindu-se in special la dezinsectie, dezinfectie si deratizare.
Poti contacta serviciile companiei pentru curatenia halelor industriale sau pentru dezinfectarea de spatii comerciale. Aparatura cu care se efectueaza toate aceste procese este de cea mai buna calitate, fiind o apartura performanta.
Echipa Medinet Hygiene Consulting este instruita si are in componenta ei si un medic veterianar care are multa experienta in acest domeniu. Toate serviciile se fac cu multa responsabilitate, deoarece este vorba despre un domeniu sensibil, care poate cauza multe probleme daca esste tratat cu superficialitate.
Un aspect important de care ar trebui sa tina seama toata lumea este periodicitatea acestor servicii. Acestea se pot realiza lunar, trimestrial, bianual sau la cererea clientului.

Servicii si produse Medinet Hygiene Consulting

1. Servicii:
– Curatenie de intretinere;
– Igienizare;
– Servicii D.D.D sau dezinsectie, dezinfectie si deratizare;
2. Produse: de la detergenti la solutii, dezinfectant si lavete.

Atunci cand este vorba despre sanatatea ta si a familiei tale nu trebuie sa stai pe ganduri, ci trebuie sa iei masuri. Apeleaza la Medinet Hygiene Consulting si la serviciile sale de dezinsectie.

Poti citi si despre Hotelul Lido din Timisoara.

Comments are closed.