Curatenie la domiciliu Bucuresti

curatenie la domiciliu Bucuresti

V-ati schimbat job-ul si simtiti ca nu mai faceti fata tuturor cerintelor zilnice: copiii, mancarea, curatenia, cumparaturile? V-ati mutat de curand la casa si nu aveti timp sa va ocupati complet de curatenie? Casa dumneavoastra a fost in renovare si acum va este greu sa faceti curatenie dupa constructori si v-ati dori un sprijin? Ati organizat o petrecere in locuinta si acum sunteti stresat cand vedeti ce a ramas in urma petrecaretilor si nu stiti cum sa procedati pentru a scapa mai repede de deranj? De ce sa mai munciti dumneavoastra si sa pierdeti ore si zile in sir chiar facand curat in casa, cand altii se pot ocupa de tot? De ce sa nu iesiti la plimbare sau la alergat in timp ce altii au grija ca locuinta dumneavoastra sa devina din nou curata si ingrijita? Apelati cu incredere la o firma de curatenie la domiciliu Bucuresti.

Ce firma asigura curatenie la domiciliu Bucuresti?

CleanSpot este firma de care aveti nevoie pentru curatenie la domiciliu Bucuresti. Aceasta ofera tuturor clientilor sai servicii profesionale de curatenie la cele mai inalte standarde de calitate. In cadrul acestei societati lucreaza un personal calificat si serios, care  este constient de faptul ca doar prin seriozitate si calitate, firma se va bucura in continuare de renume si de aprecierea a numerosi clienti. De serviciile acestei firme pot beneficia cei care locuiesc in judetul Ilfov, municipiul Bucuresti si zonele limitrofe. Firma este capabila, datorita aparaturii performante si a echipamentelor moderne pe care le detine sa ofere si servicii de intretinere spatii verzi, deszapezire,

Care sunt serviciile de care puteti beneficia pentru curatenie la domiciliu Bucuresti?

Aceasta firma asigura curatenie dupa constructor, curatenie generala, curatenie geamuri, canapea textila sau din piele, curatenie intretinere, curatat mocheta si covoare si detailing interior auto. Tarifele sunt foarte avantajoase: de exemplu, pentru curatenie generala intr-un apartament cu 2 camere, avand o suprafata de aproximativ 60 de mp- va trebui sa platiti 300 de lei, daca are 4 camere si o suprafata de 90 mp, veti plati 500 de lei. Daca aveti nevoie de curatenie la domiciliu Bucuresti pentru o vila, tariful este de 5-10 lei/mp. Lista completa de preturi o puteti consulta accesand site-ul firmei- cleanspot.ro. Firma foloseste produse si substante de curatat de inalta calitate, de la producatori de incredere, tocmai ca rezultatele finale sa fie conform asteptarilor clientilor.

Cum puteti sa ii contactati pe reprezentantii acestei firme?

In cazul in care aveti nevoie de angajatii acestei firmei pentru a va ajuta sa scapati de grija curateniei in casa sau apartamentul in care locuiti, nu mai pierdeti timp si contactati-i cu incredere. Va veti convinge cat de simplu este si ca, de acum incolo grija curateniei poate sa dispara, cat timp ii aveti alaturi pe cei de la CleanSpot. Firma poate fi contactata prin telefon sau e-mail. Sediul acesteia se afla pe strada Drumul Taberei, nr 94, bl C3, sc 1, camera 13, Popesti Leordeni, judetul Ilfov. CleanSpot este firma de care aveti nevoie pentru servicii de curatenie la domiciliu Bucuresti!

Comments are closed.