Care sunt masurile PSI de care nu trebuie sa uitati– Braniscan Consulting

56aba8265ab8ecbb0dfb4d68ecf7aa12Prevenirea si stingerea incendiilor reprezinta un aspect ce nu trebuie trecut cu vederea de catre niciun angajator precaut care nu isi doreste sa fie responsabil de accidentarea personalului sau de pagubele ce pot fi produse de un posibil incendiu.

Compania Braniscan Consulting pune la dispozitia tuturor persoanelor interesate, servicii PSI in Oradea, printre care amintim: intocmirea Regulamentului de Ordine Interioara, intocmirea fisei postului in care sunt specificate obligatiile angajatului cu privire la modul de insusire si respectarea masurilor PSI la locul de munca, elaborarea instructiunilor PSI pentru fiecare loc de munca, intocmirea planului de actiune in cazul unei situatii de urgenta, evaluarea riscurilor de incendiu si evidentierea zonelor cu risc ridicat de incendiu, intocmirea planului de interventie pentru unitate si a celui de evacuare pentru fiecare etaj, instruirea si verificarea periodica a personalului in domeniul PSI, verificarea functionarii sistemelor si echipamentelor de stingere a incendiilor si eliberarea altor documente de specialitate in domeniul PSI.

Accidentele la locul de munca pot fi prevenite intr-un mod eficient daca se aduc la cunostinta angajatilor toate instructiunile despre modul in care este indicat sa reactioneze si sa se comporte in caz de incendiu, daca se intervine prompt pentru stingerea focului, etc. Aceste lucruri sunt posibile doar apeland la ajutorul specialistilor companiei Braniscan Consulting care va ofera servicii PSI in acord cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu.

Directivele de sanatate si securitate in munca sunt foarte clare si trebuie respectate in totalitate de catre orice angajator. Securitatea si sanatatea in munca reprezinta un ansamblu de activitati institutionalizate care au ca scop asigurarea unor conditii excelente in desfasurarea procesului de munca, apararea vietii, integritatii fizice si psihice, apararea sanatatii lucratorilor si a altor persoane participante la procesul de munca. In ultimii ani, odata cu intensificarea eforturilor de dezvoltare sociala, economica si morala, s-a pus un accent puternic pe crearea unui mediu de munca sigur si sanatos, iar evitarea accidentelor de munca este posibila daca se respecta drepturile omului de protectie in munca.

Compania Braniscan Consulting va intampina cu servicii de consultanta in domeniul PSI, la standarde inalte de calitate. Politica societatii noastre are in centrul sau clientul, iar expertii nostri fac tot posibilul pentru a satisface pe deplin necesitatile si cerintele fiecaruia dintre voi. Firma detine toate certificarile necesare pentru a-si desfasura activitatea in domeniul sigurantei si protectiei muncii, serviciile prestate desfasurandu-se in conformitate cu legislatia in vigoare. Indiferent de tipul serviciilor pentru care ne solicitati, va asiguram ca veti avea parte de promptitudine, seriozitate, profesionalism, amabilitate, respect si nu in ultimul rand, preturi competitive.

Stim ca nevoile clientilor nostri sunt diferite, de aceea flexibilitatea este o alta calitate pe care o punem in valoare in colaborarile pe care le legam. Experienta acumulata in decursul timpului si portofoliul bogat de clienti care au apelat la serviciile noastre denota capabilitatea si eficienta personalului care activeaza in cadrul societatii Braniscan Consulting.

Asigura-le angajatilor tai un mediu de munca sanatos si sigur! Previne accidentele intr-un mod eficient! Compania oradeana Braniscan Consulting te ajuta in acest sens! Convinge-te!

Comments are closed.