Cautati agenti abire si emoliere? Accesati magaiznul online Mopeka Impex!

agent_albire_parfumatAveti nevoie de agenti albire si nu prea va multumeste oferta actuala de pe piata? Sunteti decis sa cautati o firma producatoare din tara noastra, care sa va ofere produse de cea mai buna calitate? Doriti sa va gasiti un colaborator pe o perioada indelungata, care sa va ofere sapunuri lichide, detergenti, produse de curatare si agenti albire si emoliere? Apelati cu incredere la firma timisoreana cu 20 de ani de experienta pe piata din Romania, Mopeka Impex! Asadar, ori de cate ori aveti nevoie de produse concentrate destinate uzului casnic si industrial, nu ezitati sa consultati oferta de pe site-ul mopeka.ro, unde cu siguranta veti gasi ceea ce cautati!

Agenti albire eficienti si ecologici – numai la Mopeka Impex

            Ati auzit de puterea unor agenti de inalbire industriali? Considerati ca este timpul sa va indreptati atentia catre aceasta varianta, mai degraba decat spre clasicul clor, care de multe ori se dovedeste ineficient? Apelati cu incredere la Mopeka Impex, firma care face constant investitii in fabrica si in cercetarea produselor pe care le comercializeaza si le produce.

Agentii de albire sunt destinati persoanelor care au nevoie de rufe albe, de halate impecabile, de fete de masa de un alb stralucitor, de asternuturi curate, albe, cu un miros proaspat! Daca va regasiti in aceasta descriere, daca sunteti persoana insarcinata cu albirea rufelor, asternuturilor, halatelor, fetelor de masa, va aflati acolo unde trebuie!

Cu o simpla accesare a siteului Mopeka.ro, veti gasi agenti albire parfumati sau simpli, in varianta de 1 litru, 5 litri sau 20 de litri. Pentru uz casnic, nu ezitati sa incercati variantele de 1 sau 5 litri, sa vedeti cat de multumit sunteti in urma folosirii acestora. Pentru uz industrial, sau pentru afaceri de tipul HoReCa, pentru reprezentantii spalatoriilor, cel mai bine ar fi sa optati pentru varianta de 20 de litri a agentilor de albire. In aceeasi oferta aveti si balsamul de rufe emolient antistatizat, ideal in combinatie cu agentii de albire!

Achizitionati agenti albire de calitate de la fabrica de detergenti Mopeka Impex!

            Pentru o albire profesionala si de calitate, indiferent ca folositi in scop personal sau profesional, Mopeka Impex va ofera agenti albire cu efect dezinfectant la cel mai bun raport cantitate- calitate- pret. Nu ezitati sa accesati magazinul online mopeka.ro de unde puteti comanda detergenti lichizi, sapunuri si agenti albire in cantitati mai mici sau mai mari, in functie de preferinte si de necesitati. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul producerii si comercializarii de produse de curatenie industriala si chimica, cu aplicatii casnice si industriale, Mopeka Impex este partenerul de care aveti nevoie!

Comments are closed.