Draghici Construct – pentru constructii la standarde europene!

Iti doresti un specialist care sa-ti monteze un acoperis rezistent si durabil?

Ai nevoie de servicii diverse de furnizare si montare a camerelor de frig, realizate din panouri termoizolante?

Vrei hale industriale sau profile diverse?

Atunci arunca o privire pe oferta completa a companiei Draghici Construct din Drobeta Turnu Severin!

Cu cinci ani de experienta pe piata afacerilor romanesti, firma Draghici Construct iti pune la dispozitie diverse solutii inedite in domeniul constructiilor, oferindu-ti servicii profesionale furnizare si montarea camerelor de frig, ori a acoperisurilor variate.Draghici

Draghici Construct este compania gata oricand sa-ti ofere si sa iti monteze diferite modele de acoperisuri, specialistii acesteia avand chiar si o inovatie in domeniu. Astfel, compania mehedinteana iti propune noul model de acoperis in forma de romburi, cu dimensiunile de 35×35 sau de 45×45.

Realizat din cupru, aluminiu, zinc-titan, acoperisul are garantiea de 30 de ani, fiind rezistent, durabil, usor de montat si intretinut, si la preturi fara concurenta.

Montarea unui astfel de model de acoperis este foarte usoara, echipele de lucru ale companiei Draghici Construct avand in portofoliu numeroase proiecte de anvergura, finalizate in locatii din Italia si Franta.

Compania Draghici Construct din localitatea Drobeta Turnu-Severin iti poate realiza diverse izolatii pentru fatade si acoperisuri, realizate prin intermediul panourilor termoizolate cu vata minerala.

Toate panourile din vata minerala pentru pereti si acoperisuri sunt prefabricate, acestea putand fi montate cu rapiditate si usurinta.

Realizate in dimensiuni diferite, panourile din vata minerala pot fi folosite cu succes in numeroase aplicatii, costurile acestora fiind destul de reduse.

In plus, intretinerea panourilor stratificate cu vata minerala se realizeaza foarte usor, prin intermediul detergentilor neutri, dizolvati in apa.

Panourile din vata minerala aflate in oferta companiei mehedintene Draghici Construct sunt ideale de folosit in orice tip de constructie.

Rezistente la foc, pentru perioade in intervalul 30 – 180 de minute, panourile din vata minerala se preteaza pentru orice constructie, fie ca este de izolare sau de reamenajare.Draghici 1

Realizate in diferite modele, dimensiuni si tipuri, panourile din vata minerala comercializate de compania Draghici Construct se imbina perfect, aspectul general obtinut fiind unul special.

Oricand ai nevoie de o solutie ori o idee, apeleaza cu incredere la Draghici Construct din Drobeta Turnu Severin!

Specialistii companiei sunt mereu gata sa te ajute, oferindu-ti pe langa consultanta tehnica de specialitate si servicii profesionale de montaj pentru panourile cu miez de vata minerala.

De ce sa nu profiti acum de oferta companiei Draghici Construct?

Alege panourile din vata minerala comercializate de firma mehedinteana si vei avea garantia unor lucrari de calitate, rezistente si fiabile!

Daca iti doresti o instalatie de calitate, daca vrei lucrari de calitate europeana, garantate perioada indelungata, alege colaborarea cu Draghici Construct!

Draghici Construct – calitatea si profesionalismul de care ai nevoie!

Contact:

Judeţ: Mehedinți
Localitate: Drobeta-Turnu Severin
Adresa: Str. Migdalului nr.1
Telefon: 0352410186
0740880031
Fax: 0352410186

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, astfel beneficiind de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Comments are closed.