2 tipuri de servicii transport funerar de la Caritabil

 2 tipuri de servicii transport funerar de la CaritabilDe ce exista moartea? Cu siguranta aceasta este una dintre cele mai des intalnite intrebari de pe buzele oamenilor din toate timpurile. Raspunsul a ramas in continuare un mister, desi toate religiile lumii considera ca moartea nu reprezinta decat un pas spre o alta viata, o alta dimensiune, spatiu si timp, intr-un loc mult mai aproape de Creator. Atunci, care este rolul vietii, daca moartea iti aduce mult mai aproape Raiul la care viseaza toti oamenii credinciosi? Indiferent de intrebari si de raspunsuri cu privire la viata si la moarte, la un moment dat toata lumea se confrunta cu aceasta din urma si va avea nevoie de servicii transport funerar complete.

Cine te ajuta cu servicii transport funerar complete?

 

Mai devreme sau mai tarziu, toti oamenii se vor confrunta si cu reversul medaliei, adica cu moartea unei persoane, mai mult sau mai putin apropiate. Nu poate sa zica nimeni ca momentul nu este unul marcant si ca intrebarile nu incep sa-ti dea navala, incercand sa intelegi care este de fapt rostul existentei.

Este clar ca atunci cand esti prins intre cele 2 lumi mintea nu-ti mai sta si la treburile organizatorice cum este declararea celui decedat la Primarie, chemarea preotului, priveghiul, inmormantarea si pomana. Daca s-ar putea sa sari peste toate aceste etape si sa te trezesti peste 2-3 ani cand durerea se va fi estompat ar fi bine! Insa asa ceva nu este posibil si tocmai de aceea Caritabil iti sta aproape in aceste momente unice si extrem de dureroase.

Cine este Caritabil? Este o companie din Sibiu care vine in ajutorul clientilor sai cu servicii complete, care includ ceremonialul religios complet, indiferent de religia celui decedat, servicii de repatriere si servicii de transport funerar, fie pe plan local, adica in Sibiu, fie oriunde in tara sau chiar in strainatate.

In plus, Caritabil iti poate pune la dispozitie si toate produsele necesare unei inmormantari specific romanesti, adica lumanari, coroane, cruci, sicriul potrivit si un preot care sa efectueze slujba de inmormantare. De asemenea, Caritabil nu uita si de coliva si pahare pentru coliva sau de prosoape, fara de care nu are loc nici o inmormantare la crestinii ortodocsi.

Cate tipuri de servicii transport funerar exista?

 

Cand vine vorba de servicii transport funerar, Caritabil iti pune la dispozitie:

1. Servicii de transport funerar intern.

2. Servicii de transport funerar international.

Indiferent de care dintre aceste 2 servicii ai nevoie, trebuie sa stii ca echipa Caritabil va face transportul de acasa pana la cimitir sau pana la capelele indicate de client. Daca esti din2-tipuri-de-servicii-transport-funerar-de-la-Caritabil1 Sibiu, Caritabil dispune de 3 capele personale, astfel incat tu nu mai trebuie sa-ti faci griji din acest punct de vedere.

Transportul funerar, fie intern, fie international, respecta toate normele europene aflate in vigoare, utilizand masini autorizate si dotate corespunzator pentru un astfel de transport.

Caritabil se poate ocupa si de tot ceea ce inseamna acte, in special daca este vorba despre repatriere, iar transportul defunctului se va realiza in conditii de maxima igiena si in deplina siguranta.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege servicii transport funerar de la Caritabil. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Caritabil? Pentru detalii, suna la numarul 0744-540.731 sau trimite un e-mail pe adresa caritabil@hotmail.com.

Articol oferit de 2biz.ro.

Comments are closed.