Predospitoare profesionale comercializate de Utilaj Rom-Ital

Activitatea dumneavoastra se desfasoara in domeniul panificatiei? Atunci cu siguranta ca sunteti la curent cu dispozitivele si aparatura folosita in acest domeniu. Mai mult, cunoasteti faptul ca buna desfasurare a lucrurilor este garantata de tehnologia folosita si de personalul angajat, fiecare produs trebuind sa indeplineasca standardele de igiena si calitate impuse de normele in vigoare. Pentru a obtine succesul mult dorit, in cele ce urmeaza o sa va recomandam predospitoarele profesionale comercializate de Utilaj Rom-Ital.

Utilaj Rom-Ital isi are sediul in Sibiu, compania activand in domeniul panificatiei. In principiu, Utilaj Rom-Ital comercializeaza produse, utilaje si echipamente destinate acestei industrii. Astfel, societatea pune la dispozitia celor interesati o varietate de astfel de echipamente dintre care amintim urmatoarele: cuptoare, malaxoare, divizoare volumetrice, masini de grisine, masini de format, masini de pesmet, de covrigi, de feliat, mixere planetare, predospitoare si alte echipamente destinate procesului de coacere. Aceasta aparatura este realizata in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate; prin intermediul acestor masini de panificatie profesionale, se pot realiza mii de produse rezultate de pe urma fabricatiei cu utilajele oferite de Utilaj Rom-Ital.

Asadar, Utilaj Rom-Ital va pune la dispozitie un magazin online prin intermediul caruia puteti achizitiona predospitorul profesional ce este necesar in orice brutarie sau magazin al carui activitate implica producerea produselor de patiserie si de panificatie in general. Magazinul Utilaj Rom-Ital nu este totusi un magazin online clasic, pentru ca utilizand platforma online puteti doar vizualiza produsele oferite, caracteristicile tehnice ale acestora, recomandari personale si profesionale, in timp ce eventualele comenzi se pot efectua doar telefonic. In acelasi timp, pentru a solicita o oferta de pret va trebui sa contactati direct un reprezentant Utilaj Rom-Ital.

In ceea ce priveste predospitoarele comercializate de Utilaj Rom-Ital, trebuie sa stiti ca la dispozitia dumneavoastra se afla o gama larga de echipamente ce cuprind si modelele marca Pietro Berto, si anume: CPG600, CPG400, CPG320, CPG256, si CPG96. Desigur caracteristicile predospitoarelor variaza in functie de modelul pe care il alegeti, model ce trebuie sa se afle in conformitate cu cerintele si necesitatile dumneavoastra. Daca detineti o afacere de mari dimensiuni unde volumul de lucru este mare, va trebui sa cumparati un aparat mai performant ce poate oferii o putere crescuta. Spre exemplu, predospitorul Pietro Berto CPG600 are o greutate totala de 1232kg, si puterea de 1,10kW. Acesta este prevazut cu 600 de locasuri. Este recomandabil ca bucatile de aluat introduse sa nu depaseasca 600g. Cu ajutorul acestui predospitor, obtineti pana la 1200 de bucati pe ora  de produse de patiserie sau panificatie; mai mult este recomandat un timp de repaus al produsului de 26 de ore si 45 de minute – daca doriti sa cresteti durata de viata a predospitorului in cauza.

Dupa cum am precizat deja, daca doriti sa aflati mai multe detalii referitoare la predospitoarele comercializate de Utilaj Rom-Ital, accesati pagina oficiala a companiei. Pe aceeasi pagina web veti putea vizualiza si caracteristicile produselor, cartea tehnica a acestora, precum si alte informatii suplimentare, necesare in luarea unor decizii propriu-zise. Utilaj Rom-Ital va sta la dispozitie si prin intermediul datelor de contact de mai jos.

Utilaj Rom-Ital, contact:

Adresa: Str. Stefan cel Mare, Nr. 199, Sibiu
Telefon: 0728 165 777

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro.

Poti citi mai multe articole interesante aici.

Comments are closed.