Trusouri botez – solutii complete si accesibile de la Nikos Collection!

Trusou-botez-stea-de-mare-bleumarin-700x700

Botezul  reprezinta un eveniment extrem de important din viata oricarei familii. Insa, organizarea acestuia presupune foarte multe pregatiri, intrucat este importanta respectarea traditiei religioase, dar si preferintelor personale. Asadar, un element indispensabil de la orice botez este trusoul de botez. Aceste revine in grija nasilor de botez, care trebuie sa stie exact din ce este format un trusou. Dar obiceiul poate varia de la o regiune la alta, asa ca cea mai buna optiune este sa comandati un trusou gata pregatit.

Unde puteti gasi trusouri botez? Nikos Collection va intampina cu o gama variata de accesorii pentru botez, atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Acestea sunt alcatuite dintr-un prosop pentru preot, un alt prosop mai mare pentru bebelus, o fasa, o panza de mir, o sticluta pentru ulei si un sapun. Toate aceste elemente se caracterizeaza prin rafinament si bun gust, intrucat seturile sunt cat se poate de simple, dar in acelasi timp personalizate.

Prosoapele sunt realizate din cele mai bune materiale, pentru ca pielea bebelusilor sa nu aiba de suferit. In plus, acestea sunt decorate cu mici figurine sau alte accesorii discrete, pentru a oferi un plus de frumusete.

Trusouri botez si alte pregatiri specifice

Taina Botezului este o ocazie unica pentru fiecare om, de aceea este important ca tot ce daruim si aducem pentru bebelus sa fie de cea mai buna calitate. Toata lumea se gandeste mai intai de toate la hainute, intrucat cel mic trebuie sa fie imbracat bine, insa si trusoul sau lumarea de botez sunt la fel de importante. De ce este nevoie de trusouri botez? Acestea contin toate obiectele de care va avea nevoie preotul pe parcursul ceremoniei.

Asadar, pe masa unde se slujeste se va aseza sticluta cu ulei, ce urmeaza sa fie sfintita si folosita mai apoi pentru ungerea celui mic. Aceasat sticluta trebuie sa fie frumos decorata, deoarece va reprezenta o amintire deosebita din ziua botezului si va putea fi pastrata pentru totdeauna. Prosopul trebuie sa fie din bumbac sau alte materiale asemanatoare, acesta fiind necesar pentru infasarea copilului imediat dupa ce este scos din apa.

Celalat prosop, de dimensiuni mai mici este destinat preotului, care se va sterge pe maini cu acesta conform ritualului. Chiar daca par gesturi mici, acestea au o simbolistica aparte, de aceea fiecare element conteaza. La toate acestea se adauga lumanarile frumos decorate, ce nu pot lipsi de la botez.

Comanda acum trusouri botez de la Nikos Collection!

Daca va pregatiti sa fiti nasi si mai aveti cateva cumparaturi de facut, Nikos Collection este locul cel mai potrivit. Aici gasiti o gama diversificata de produse destinate bebelusilor si mai ales, acestui eveniment atat de important, botezul. Tot de aici puteti cumpara trusouri botez, create cu stil si eleganta, pentru a nu trece neobservate de catre toti invitatii. Fiecare trusou vine frumos ambalat intr-o cutie eleganta din dantela si alte decoratiuni. Aici se pot depozita si alte accesorii pentru bebelus, dar si hainute. Pentru a vizulaiza oferta completa, accesati www.nikos.ro!

Comments are closed.