Traduceri autorizate in Timisoara oferite de Quick Trad

Aveti nevoie de traduceri autorizate de documente, acte, diplome de studiu, sau chiar de corespondenta proprie? Doriti servicii de calitate si confidentialitate garantata pentru traducerile efectuate? Nimic mai simplu, Quick Trad va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte de pe piata de profil garantand discretie si profesionalism in realizarea de traduceri autorizate indiferent de tipul de text solicitat sau de domeniul de activitate in si din care se va executa traducerea. Quick Trad este partenerul dumneavoastra, un partener serios, dedicat si confident ce promite servicii la cel mai bun raport calitate / pret.

Quick Trad are o lunga experienta pe piata traducerilor din Romania, firma luand nastere in anul 1990. In prezent, datorita numeroaselor solicitari, Quick Trad dispune de 6 calculatoare performante pentru traduceri, un copiator profesional, 4 imprimante profesionale Hewlett Packard si un scanner. Prin intermediul acestei aparaturi dar si datorita personalului calificat, Quick Trad poate executa cu succes traduceri din limba straina in limba straina, traduceri tehnice, stiintifice, juridice, administrative si medicale, redactare de acte, completari de formulare, acte de emigrare, CV+Scrisoare de intentie, legalizari copii acte, interpretare, carti de vizita si traduceri si legalizari in regim de urgenta.

Quick Trad va sta la dispozitie cu traduceri in si din limbi mai putin intalnite dar si din limbi comune precum engleza, franceza, germana si asa mai departe. Cel mai important aspect atunci cand este vorba despre traduceri de documente sau acte, este modul de interpretare al termenilor si al textului in cauza. Daca interpretarea este una defectuoasa atunci colaborarea cu partenerii dumneavoastra de afaceri poate fi periclitata. De aceea, Quick Trad garanteaza traduceri fara interpretari gresite, chiar daca este vorba de domenii complexe precum cel tehnic, farmaceutic, sau industrial.

Dupa cum am precizat deja, Quick Trad executa traduceri si legalizari de documente, diplome pentru cei ce vor sa isi finalizeze studiile in strainatate, dar si completari de formulare si acte de emigrare. Toate legalizarile si traducerile se vor efectua conform cu legislatia si normele in vigoare, ceea ce inseamna ca nu aveti niciun motiv de ingrijorare cu privire la aceste aspecte.

In cazul in care traducerile necesita discretie, personalul Quick Trad garanteaza confidentialitate completa. Toate informatiile dumneavoastra vor fi in siguranta, in cazul in care doriti, putandu-se semna si o declaratie de confidentialitate in prealabil. In principiu, Quick Trad se ocupa de serviciul de traduceri autorizate din / in limbile urmatoare: romana, engleza, germana, latina, italiana, ucraineana, sarba, croata, maghiara, rusa, spaniola, flamanda, araba si franceza. Acestea ar fi principalele informatii legate de activitatea depusa de personalul companiei, asadar, daca doriti sau aveti nevoie de o traducere exacta si discreta, nu ezitati si apelati la serviciile companiei Quick Trad din Timisoara.

Quick Trad va pune la dispozitie si un site oficial in care puteti vizualiza adecvat serviciile ce va stau la dispozitie. Pe acelasi site puteti obtine usor si rapid informatii suplimentare referitoare la activitatea depusa de personalul companiei dar si experienta acestora. Pentru a discuta cu un reprezentant Quick Trad aveti la dispozitie datele de mai jos.

Quick Trad, date de contact:

S.C. Quick Trad S.R.L.
Str. Martir Sebastian Iordan Nr. 14
Loc. Timişoara, Jud. Timiş.
E-mail: office@quick-trad.ro, codruttta@yahoo.com
Tel/fax: 0256-432042, tel. 0728-108382
Administrator: C. Popescu

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro.
Poti citi mai multe articole interesante aici.

Comments are closed.